Ολυμπιακός (U19)

Ο Συλαιδόπουλος μπροστά σε ένα μεγάλο ρεκόρ!

Ο “μαέστρος” της U19 του Ολυμπιακού κλήθηκε να αναλάβει ένα… γρήγορο πόστο στην πρώτη ομάδα.

Ο Σωτήρης Συλαιδόπουλος πήρε το χρίσμα του προπονητή της πρώτης ομάδας, μέχρι να έρθει ο νέος και γι αυτό θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Συλαϊδόπουλος ο οποίος έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για έξι χρόνια είχε αναλάβει αντίστοιχο ρόλο τη σεζόν 2020-21 και μάλιστα τότε ήταν υπηρεσιακός σε τρία ματς των πράσινων. Ένα όταν διαδέχθηκε τον Ντάνι Πογιάτος στις αρχές Οκτώβριου και άλλα δύο στο τέλος της ίδιας χρονιάς μετά το διαζύγιο με τον Λάζλο Μπόλονι.

Τώρα διαδέχεται και τον Καρβαλιάλ, με τον Έλληνα προπονητή να βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο ρεκόρ.

Και ποιο είναι αυτό;

Να περάσει από U19 και πρώτη ομάδα των “αιωνίων” αντιπάλων, ένα ρεκόρ που μέχρι τώρα κρατούσε ο Γκμοχ.

Μάλιστα το πιο περίεργο είναι πως ο Συλαιδόπουλος θα κάνει… ντεμπούτο στον “ερυθρόλευκο” πάγκο κόντρα στον ΟΦΗ, όπως και τότε με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι βρίσκεται στη λίστα με τους Θέμο Ασδέρη, Στέφαν Μπόμπεκ, Λάκη Πετρόπουλο, Καζιμίρ Γκόρσκι, Χέλμουτ Σενέκοβιτς και Γιάτσεκ Γκμοχ, που έκαναν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μύκονος πήρε νεαρό από την U19 του Παναθηναϊκού!

Στην απόκτηση του Δημήτρη Ανδριώτη προχώρησε η ΑΕ Μυκόνου,...

Η U15 του ΟΦΗ δοκιμάζει ταλέντο από την Αλεξανδρούπολη!

Ο Ανέστης Χατζάκης, ποδοσφαιριστής της Αλάνας, βρέθηκε στο Ηράκλειο...

Στα δοκιμαστικά της ΑΕΚ ο 17χρονος Μαξίμους Ένκβιστ!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να στρέφει το βλέμμα της σε...

Οι Γερμανοί “τρέχουν” για Κωνσταντέλια και… έχουν τον πρώτο λόγο!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

“Υποκλίθηκε” στο ταλέντο του Τζόλη ο Ανρί!

Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Τζόλης στην καλοκαιρινή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ