Σάββατο, 27/07/24
Ιταλία

Ο Μουρίνιο έδειξε την… πραγματική έχθρα της Ίντερ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σχολίασε το μεγάλο ντέρμπι ΊντερΜίλαν, αλλά… λέγοντας πως οι “ροσονέρι” δεν είναι ο πραγματικός “εχθρός” της πρώην ομάδας του.

Με δηλώσεις του σε αγγλικό Μέσο αναφέρθηκε στα ιταλικά ντέρμπι και υποστήριξε πως η μεγαλύτερη αντιπαλότητα για την Ίντερ και τους φιλάθλους της, δεν ήταν στα ματς με την Μίλαν!

Αυτό… έφερε μεγάλη συζήτηση, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς τόνισε πως η Γιουβέντους είναι η ομάδα που “νευρίαζε” περισσότερο τους “νερατζούρι”!

“Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι με περισσότερη πειθαρχία, αλλά οι αντιπαλότητες είναι φυσικά πολύ ισχυρές. Στις Λατινικές χώρες, μπορείς να νιώσεις περισσότερο το συναίσθημά του – ακόμη και στην αρνητική πλευρά και με κάποια επιθετικότητα και βία πριν και μετά τους αγώνες. Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι πολύ πιο δομημένη στις μέρες μας, χωρίς αυτό το επίπεδο προβλημάτων.

 

“Ένιωσα ότι εκείνη την περίοδο ο κόσμος σταμάτησε για την Μπάρτσα-Ρεάλ. Μια σεζόν την κέρδισε η Μπαρτσελόνα και μετά την κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν όμορφη.”

 

“Ίντερ-Γιούβε, περισσότερο από Ίντερ-Μίλαν. Το πρώτο ντέρμπι που έπαιξα, ήταν Ίντερ εναντίον της Μίλαν, θυμάμαι καθαρά. Ήμουν στο λεωφορείο και υπήρχαν άνθρωποι μαζί, με κασκόλ από τη Μίλαν και κασκόλ της Ίντερ. Πολύ ωραίο, πολύ φιλικό.

 

“Δεν το ένιωσα ως ένα μεγάλο, μεγάλο ντέρμπι. Όταν είναι Inter-Γιουβέντους είναι όταν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά ιστορικά μεταξύ τους! Τεράστια αντιπαλότητα”

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...