ΗΠΑ

Ο Κατράνης πήγε στο… MLS και έκανε ρεκόρ!

Στο MLS συνεχίζει ο Κατράνης και μάλιστα ως… ακριβοπληρωμένος.

Στη Ρεάλ Σολτ Λέικ ανήκει με κάθε επισημότητα ο Αλέξανδρος Κατράνης, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (02/04) η ομάδα του MLS ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ, ύστερα από 2,5 γεμάτα χρόνια στην Πολωνία με τη φανέλα της Πιαστ Γκλίβιτσε, έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας “SPORT24”, ο Κατράνης θα αμείβεται στην Αμερική με 500.000 ευρώ ετησίως, ποσό που τον καθιστά τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα μπακ, πίσω μόνο από τους Κώστα Τσιμίκα και Δημήτρη Γιαννούλη.

Στα ίδια χρήματα με τον Κατράνη βρίσκεται ο Μπάμπης Λυκογιάννης που αγωνίζεται στη Serie A με την Μπολόνια. Μιλάμε φυσικά για υπερδιπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του άλλοτε παίκτη του Ατρόμητου, σε σχέση με τα χρήματα που είχε λαμβάνειν στην Πιαστ Γκλίβιτσε.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για ακόμη μια χρονιά ο Ολυμπιακός “υποδέχεται” ταλέντα στο Summer Camp!

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι τα μεγάλα ταλέντα δεν...

“Λαμπρό μέλλον αν συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία”!

Για την πορεία της Εθνικής Νεανίδων στη δεύτερη προκριματική...

Στην… ατζέντα της Super League 2 ο τελικός της U17!

Η σεζόν της Super League 2 οδεύει προς το...

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ταλέντο από τη… Λάρισα!

Άλλο ένα ταλέντο από τη Λάρισα χτυπά την πόρτα...

“Παίζει” για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Τζίμας!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ