Παρασκευή, 21/11/25
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου, 2025
Ισπανία

Ο Μπέλινγχαμ κάνει… παράπτωμα και άπαντες “κλείνουν τα μάτια”!

Το παράπτωμα που κάνει ο… Μπέλινγχαμ δεν είναι κάτι καινούριο! Σε κάθε ομάδα του ο Άγγλος το πράττει και κανείς δεν λέει… κάτι!

Το “έγκλημα” που διαπράττει ο Άγγλος διεθνής είναι πως εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο με… σκισμένες κάλτσες! Σύμφωνα με την La Liga, απαγορεύεται ρητά παίκτες να παίζουν με σκισμένη εμφάνιση, οποιοδήποτε κομμάτι αυτής. Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα οφείλουν να αντικαταστήσουν ό,τι έχει σκιστεί.

Ο Τζουντ είναι ένας από εκείνους που κόβουν επίτηδες τις κάλτσες τους σε συγκεκριμένα σημεία, ώστε να είναι χαλαροί οι μυς κάτω στο πόδι, προς αποφυγή κράμπας και τραυματισμών των μυών.

Αν και στην La Liga γνωρίζουν πως, με το να επιτρέπουν στον Μπέλιγχαμ αυτό το παράπτωμα, μπορεί να προκληθεί “ιατρικό χάος”, όπως το αποκαλούν, με αυτή την απόφαση δείχνουν ότι για ορισμένες μόνο περιπτώσεις ίωσε να πρέπει να… χαλαρώσουν τα αυστηρά μέτρα.

Εκείνος που το έκανε παλαιότερα στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεν τιμωρήθηκε ποτέ ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ με τρύπιες κάλτσες προτιμούν να παίζουν, επίσης, ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι και o Μπουκάγιο Σάκα της Άρσεναλ.

Δείτε τα… πειστήρια

 

 


 

Πηγή: www.bnsports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπαίνει στο γήπεδο για προπονήσεις η Εθνική Προπαίδων U15 – Οι κλήσεις!

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για προετοιμασία, με τον...

Με πόσα αμείβονται οι προπονητές σε ευρωπαϊκές Ακαδημίες;

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης κάθε...

Πότε θα πάρει το βραβείο του… “Χρυσού Αγοριού” ο Μουζακίτης;

Ο Χρήστος Μουζακίτης κατάφερε να κατακτήσει μια σπουδαία ατομική...

Η ΑΕΚ κάνει… πρεμιέρα στην U19 στο “Σεραφείδειο”!

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη, την ερχόμενη αγωνιστική...

Ο Ατρόμητος κοιτάζει… προς Νίκαια για τα “δοκάρια” του!

Ο Ατρόμητος έχει βάλει στο... μάτι για τα καλά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ