Σάββατο, 27/07/24
Ολυμπιακός (U19)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Λάνς!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την μεγάλη αναμέτρηση, με την Λάνς αύριο το μεσημέρι και ανακοινώθηκε η αποστολή.

Οι Πειραιώτες προποπόνηθηκαν σήμερα στου Ρέντη και στη συνέχεια ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, έχοντας μέσα όλα τα μεγάλα του… όπλα.

Η αποστολή της ομάδας:

Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Κ. Κωστούλας, Τουφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παναγάκος, Χ. Κωστούλας, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Λώλης.

Ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε στο για το μεγάλο ματς, για τη φάση των “16” του UEFA Youth League.

“Θεωρώ, ότι η μέχρι τώρα πορεία μας ως Ακαδημία και γενικότερα ως σύλλογος, θα πρέπει να μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, τόσο για τα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο για την εξέλιξη των παιδιών που διαθέτουμε. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με αντίπαλο μια καλή και συμπαγής ομάδα, όπως η Λανς, μια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση σε ένα δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης και όπως έχω πει και σε παλαιότερες δηλώσεις, αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι που μεγαλώνουν και εξελίσσουν σε μεγάλο βαθμό, ατομικά και ομαδικά, τους παίκτες μας. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας, στοιχεία που έχουμε αποδείξει ότι ως ομάδα τα διαθέτουμε και πρέπει να τα βγάλουμε και σε αυτόν τον αγώνα. Το ότι θα αγωνιστούμε ξανά στο Γ. Καραϊσκάκης, μπροστά στον κόσμο μας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο να καταφέρουμε να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον θεσμό’

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...