Γερμάνια

Ένας… χαμός για τον Κίμιχ!

Έτοιμες να παλέψουν για τη μεταγραφή του Τζόσουα Κίμιχ το καλοκαίρι είναι, σύμφωνα με την Bild, τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Λίβερπουλ.

Ωστόσο στο… παιχνίδι έχει μπει και η Παρί Σεν Ζερμέν, που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Γερμανό αστέρα.

Ο 28χρονος διεθνής Γερμανός μέσος δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να επεκτείνει τη συνεργασία του με το κλαμπ, με τους Βαυαρούς να τον βγάζουν σχεδόν αναγκαστικά έτσι στο… σφυρί, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Σύμφωνα πρόσφατα με τον “Sky Germany”, η Μπάγερν ετοιμάζεται να συζητήσει την παραχώρηση του. Αρκεί, να βάλει στα ταμεία της 50 εκατ. ευρώ.

Βέβαια η Λίβερπουλ είναι αυτή που καταθέτει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, ενώ οι άλλες ακόμα… εξετάζουν την περίπτωση του.

Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται να προτιμάει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στους Βαυαρούς μέχρι το 2025 και στη συνέχεια, να υπογράψει ως ελεύθερος στην Μπαρτσελόνα!

 




 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή!

Ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου...

Φιλικό “δίμπαλο” έριξε ο Κωστούλας!

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Μπάμπης Κωστούλας στο πρώτο...

Ο Αστέρας επισημοποίησε του Αλμύρα σε Σουηδική Ομάδα!

Ο Χρήστος Αλμύρας αποχωρεί από τον Αστέρα AKTOR και...

Ο ΠΑΟΚ πήρε απόφαση να δανείσει μεγάλο ταλέντο του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι μεγάλο ταλέντο και ο ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ