Εθνική Νέων (U19)

Ελλαδάρα για… φίλημα κόντρα στη Λετονία!

Η Εθνική Νέων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-0 της Λετονίας για την 2η αγωνιστική του διεθνούς τουρνουά φιλικών αγώνων που διεξάγεται στην πόλη Ούμαγκ της Κροατία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προηγήθηκε στο 58ο λεπτό με σκόρερ τον Γκιτέρσο. Ο Κοντονίκος στο 87′ και ο Δεληανίδης στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αναστάσιος Θέος, είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει όλους τους παίκτες, τους οποίους είχε στην διάθεση του, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας για την συμμετοχή της στον 4ο όμιλο της Elite Round τον προσεχή Μάρτιο (20-26/03/2024 στην Πορτογαλία).

Η σύνθεση της Εθνικής

Νικολακούλης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Καλοσκάμης, Γκιτέρσος, Γκούμας, Μπάκουλας, Πασαχίδης, Κοντούρης, Ανδρικόπουλος.

Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κάτρης, Λιατσικούρας, Παναγιωτακόπουλος, Κοντονίκος, Τσομπάνης, Μπρέγκου, Κοσίδης, Σημαντηράκης, Δεληανίδης, Κοκκάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ