Σάββατο, 27/07/24
Άγγελος Παπαδόπουλος

Ο Αστέρας έχει τον… Αρκά που χρειάζεται η επίθεση του!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης ανέκαθεν έβγαζε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που στη συνέχεια ξεχώρισαν στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Κάθε ταλαντούχος ποδοσφαιριστής λαμβάνει όχι μόνο ποδοσφαιρικές αξίες από τους Αρκάδες, αλλά και ηθικές, καθώς στην ομάδα δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εξέλιξη των παιδιών.

Ένα από αυτά είναι ο Άγγελος Παπαδόπουλος (γεννημένος στις 21/08/2005), ο νεαρός επιθετικός της U19 που φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν.

Σε μόλις 12 αναμετρήσεις ο νεαρός επιθετικός έχει σκοράρει εννέα τέρματα, όντας ένα από τους βασικούς πυλώνες των Αρκάδων στη δεύτερη ομάδα.

Μάλιστα αυτή είναι η πέμπτη του χρονιά με τον Αστέρα και οι άνθρωποι της ομάδας τον έχουν… από κοντά για να του δώσουν περισσότερη εξέλιξη.

 

 

Αλλά ας τον γνωρίσουμε καλύτερα…

Η αρχή και το… πρώτο “Δικέφαλο” όνειρο

Ο νεαρός Άγγελος έχει γεννηθεί στο Αμβούργο της Γερμανίας, ωστόσο η καταγωγή του είναι από τη Φλώρινα. Μάλιστα η οικογένεια του επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και έτσι ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα. Ο Μελιτέας Μελίτης ήταν η πρώτη του ομάδα, εκεί που άρχισε να μαθαίνει τα “μυστικά” της στρογγυλής θεάς και η εξέλιξη του τον έφερε στο “μάτι” αρκετών.

Μετά από ένα τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Φλώρινας, ο ΠΑΟΚ είδε τον ταλαντούχο επιθετικό και έκανε τα πάντα για να του φορέσει τα “ασπρόμαυρα”. Σε ηλικία μόλις 11 ετών, έτσι, έγινε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και στις Ακαδημίες του έμαθε αρκετά, δίπλα σε έμπειρους προπονητές. Για δυο χρόνια αγωνιζόταν με τον “Δικέφαλο του βορρά” και στη συνέχεια επέστρεψε στην πόλη του και τον τοπικό ΠΑΣ.

Ένα χρόνο μετά… το μεγαλύτερο του βήμα

Στον ΠΑΣ Φλώρινας έκανε γεμάτες σεζόν και έτσι ήρθε η κλήση στην μικτή ΕΠΣ, όπου αγωνίστηκε και εντυπωσίασε.

Σε εκείνο το σημείο εμφανίστηκε ο Αστέρας Τρίπολης, που τον παρακολούθησε αρκετά στις ΕΠΣ και σε ηλικία 14 ετών του έδωσε την ευκαιρία να γίνει… Αρκάς.

Πρώτη ομάδα η U15, όπου άρχισε να βάζει τις βάσεις για κάτι μεγαλύτερο, με τους προπονητές του να ξεχωρίζουν ένα δυνατό ταλέντο με μέλλον.

Στην πρώτη του χρονιά με τα “Κιτρινομπλέ” στο πρωτάθλημα της Super League U15 κατάφερε να βρει ένα γκολ και μια ασίστ σε 14 συμμετοχές, ωστόσο ο νεαρός Άγγελος ήταν ένα ακόμη ταλέντο που… έπεσε πάνω στην Πανδημία.

Για αρκετούς μήνες έμεινε στα… πιτς, καθώς δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις και με την επιστροφή στα γήπεδα, ο 18χρονος φόρεσε τη φανέλα της U17.

 

 

Η U17 ήταν… γρήγορο σκαλοπάτι για τους “μεγάλους”

Η πρώτη του σεζόν στη Super League U17 του έφερε 4 γκολ και ίδιες ασίστ σε 18 εμφανίσεις με την ομάδα της Τρίπολης, αλλά οι προπονήσεις του και ο χαρακτήρας μέσα στο γήπεδο τον έφεραν σε μια κατηγορία παραπάνω.

Βέβαια πέρυσι δεν κατάφερε να κάνει όσα θα ήθελε στο γήπεδο, παρά την προσπάθεια του και τις δυνατές του προπονήσεις. 1 γκολ και 2 ασίστ έκλεισε η περσινή σεζόν και φέτος… έβγαλε “γούστα’.

Παράλληλα με την έναρξη της φετινής χρονιάς, ο Αστέρας Τρίπολης βλέποντας οτι έχει ένα δυνατό ταλέντο, τον κάλεσε για να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, δείχνοντας πόσο πολύ τον πιστεύει.

Ο 18χρονος ζει μια ονειρική σεζόν, μέχρι τώρα, καθώς όχι απλά πήρε συμβόλαιο και είναι από τους πρώτους σκορερ, αλλά έλαβε και κλήση για την Εθνική ομάδα Νέων.

 

 

Σίγουρα έχει αρκετή εξέλιξη μπροστά του, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί και να δουλεύει σκληρά μέσα στο γήπεδο. Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα οι προπονητές του και ξέρουν τι χρειάζεται για να φτάσει στο πικ των δυνατοτήτων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...