Δευτέρα, 16/02/26
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
Viral

Ποδοσφαιρική ομάδα… κληρώνει μια κηδεία αξίας 1.000 ευρώ!

Μία ποδοσφαιρική ομάδα της Κρήτης προχώρησε σε μία πρωτότυπη λαχειοφόρος αγορά, που δεν βλέπουμε συχνά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, τα τρία μεγάλα δώρα του λαχνού με σειρά αξίας του δώρου είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iphone που κοστίζει 1200 ευρώ, μια κηδεία που κοστίζει 1000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός και ο τρίτος τυχερός κερδίζει μια τηλεόραση 75αρα αξίας 900 ευρώ.

Η κλήρωση θα γίνει Φεβρουάριο του 2024 με τους όρους του Λαϊκού Λαχείου και όπως λέγεται οι λαχνοί έχουν ξεπουλήσει.

Ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ, λέγοντας πως με αυτή την κλήρωση θα μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παιδιά των Ακαδημιών να πληρώσουν τα ρούχα τους.

Αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια, διευκρίνισε πως το δώρο

“δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον”, όπως γράφει και το λαχείο.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ