Κυριακή, 08/09/24
Γιώργος Χαραλαμπόγλου

Ο Ολυμπιακός έχει έναν… πιστολέρο για πολλά χρόνια!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο νεαρός Γιώργος Χαραλαμπόγλου (γεννημένος στις 05/11/2004) έχει μια δική του… μικρή, αλλά ενδιαφέρουσα ιστορία!

Ο ίδιος είναι επιθετικός και μετά από ένα… γρήγορο πέρασμα από την Ιταλία, επέστρεψε για να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακό.

Βέβαια ο προορισμός του ήταν η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο αποτελεί ένα… πολυεργαλείο στα χέρια του Σωτήρη Συλλαιδόπουλου.

 

 

Στον Ολυμπιακό πήγε με ένα μεγάλο όνειρο και δουλεύει καθημερινά για να το πετύχει, με τους προπονητές του να ξέρουν καλά το πως μπορούν να τον ανεβάσουν.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στην Νίκη Ευκαρπίας σε ηλικία 12 ετών και τότε άρχισε να… μαθαίνει το πως να τα “βάζει” με τους μεγαλύτερους, καθώς το ταλέντο του και η δουλειά του έδωσαν το μεγάλο εισιτήριο για την Ιταλία.

Η “μάχη” της υπογραφής και το όνειρο

Ο ίδιος με την Νίκη Ευκαρπίας έκανε καλά παιχνίδια και μοιραία βρέθηκε σε αρκετές λίστες, που τον ήθελαν.

Την πρώτη χρονιά του με την U15 έκανε εμφανίσεις… μεγάλου επιπέδου και έτσι η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήρθε γρήγορα. Η πρώτη του σεζόν εκεί έκλεισε με 17 γκολ, κάτι που κινητοποίησε αρκετές ομάδες.

Μεγάλες ελληνικές ομάδες και λίγες… εξωτερικού, αλλά η απόφαση του ήταν να πάει στην Ιταλία.

Στην Ελλάδα έβλεπαν κάτι και προσπάθησαν να τον πείσουν για την υπογραφή του, αλλά ο Χαραλαμπόγλου έβλεπε περισσότερα στη γειτονική χώρα.

 

 

Το όνειρο στη Φιορεντίνα

Η απόφαση του ήταν γρήγορη και η μετακόμιση στην Ιταλία… καθυστέρησε για λίγο, καθώς λόγω της πανδημίας τα πράγματα είχαν δυσκολέψει

Ο Χαραλαμπόγλου προσπάθησε και έμαθε πολλά στην Φλωρεντία, όταν και μετακόμισε τον Γενάρη του ’21. Βέβαια για να βρεθεί εκεί πέρασε από δοκιμαστικά, που εντυπωσίασε τους Ιταλούς προπονητές.

Η αρχή δύσκολη, αλλά και η συνέχεια περισσότερο, με τον ίδιο να κρατά τις σημαντικές στιγμές από το… Ευρωπαϊκό του πέρασμα! Σίγουρα μπορεί στην Ιταλία να περίμενε άλλα πράγματα, αλλά ο ίδιος έμαθε πολλά και εξέλιξε αρκετούς τομείς του ευατού του.

Η πρώτη του σεζόν με τα “Βιόλα” του έφερε 6 συμμετοχές, αλλά αυτό δεν τον πτόησε καθώς δούλεψε και έφτασε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Η επιβράβευση του ήταν η επόμενη σεζόν 2021-22, που τον έφερε 22 φορές να βρεθεί στο γήπεδο, σκοράροντας 3 γκολ, ενώ μοίρασε και δυο ασίστ.

 

 

Η απόφαση της επιστροφής

Μπορεί στην Ιταλία να έκανε μια μαγική χρονιά με την U18 της Φιορεντίνα, που είχε πάρει προαγωγή, αλλά ο ταλάντούχος επιθετικός ήθελε κάτι διαφορετικό.

Έτσι ήρθε ο Ολυμπιακός που του έκανε την πρόταση και τον έφερε στην Ελλάδα, για να φορέσει τη φανέλα της δεύτερης ομάδας.

Με την δεύτερη ομάδα ακόμη δεν έχει αγωνιστεί για φέτος, ωστόσο μετρά με την U19 10 αγώνες, όπου σκόραρε 9 γκολ σε αυτά! Αποκορύφωμα του τα δυο γκολ της μεγάλης ανατροπής κόντρα στον Παναθηναϊκό, πέρυσι, που τον έκαναν γρήγορα… γνωστό στο ευρύ κοινό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον Ολυμπιακό μαθαίνει πολλά και κάνει εξάσκηση σε όλα όσα χρειάζεται βελτίωση.

Παίζει σέντερ φορ και είναι αρκετά γρήγορος, έχοντας εξαιρετική ντρίμπλα και δύναμη, που δεν… πέφτει εύκολα. “Μυρίζει” το σκοράρισμα και το κυνηγά, με τον ίδιο να δημιουργεί, παράλληλα, όταν του παρουσιαστεί η ευκαιρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...