Δευτέρα, 26/01/26
Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου, 2026
Ποδηλασία

Χρυσός ο νεαρός Σπύρος Θεοχάρης στο βαλκανικό πρωτάθλημα!

Ο 17χρόνος αθλητής του Α.Π.Ο. Κορωπίου κέρδισε 2 χρυσά και ένα ασημένιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα και διεξήχθη 27-29 Οκτωβρίου στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Συγκεκριμένα, κατέλαβε την θέση στο ομαδικό σπριντ εφήβων, την θέση στο keirin και τη θέση στα 200μ.

 

 

Ο νεαρός πολλάκις πρωταθλητής πίστας δήλωσε έτοιμος για τη νέα χρονιά και πιστεύει σε ένα δυνατό και λαμπρό μέλλον στα αγωνίσματα σπριντ. Από την ηλικία τον 14 ετών βρίσκετε πάντα στο βάθρο του πανελλήνιου  πρωταθλήματος και τα τελευταία χρόνια στις πρώτες θέσεις φορώντας τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας … τώρα και των βαλκάνιων.

Τη χρονιά που πέρασε ήταν 2 φορές πρωταθλητής στο σπριντ 200μ και keirin, που ενώ είχε μια δύσκολη χρονιά με πανευρωπαϊκά (13 θέση) και πολλά grant prix στο εξωτερικό, παρόλα αυτά στάθηκε άξια με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στο βαλκανικό πρωτάθλημα καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΕΚ… τριών ταχυτήτων κόντρα στον Αστέρα!

Η U17 της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα...

“Χ”ορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό και Βόλο!

Ισοπαλία με το μεγάλο... 3-3 για Ολυμπιακό και Βόλο,...

Πέρασε το εμπόδιο του Αστέρα η U15 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον...

Εντός έδρας τρίποντο για την U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο στην έδρα του, επικρατώντας...

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει νεαρό της Ρίβερ Πλέιτ!

Για έναν ακόμη νεαρό από τη Λατινική Αμερική πηγαίνει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ