Σάββατο, 27/07/24
Ελληνορωμαϊκή Πάλη

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο 17χρονός Έλληνας, πήρε το χρυσό μέσα στην Τουρκία!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο 17χρονος Έλληνας παλεστής, Αρίωνας Κολιτσόπουλος έγραψε ιστορία μέσα στην Τουρκία καθώς στην κατηγορία των 71κ. στην ελληνορωμαϊκή πάλη σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία. Απέναντι στον σπουδαίο Ιρανό Μοχαμαντιάν, ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος χρειάστηκε να κάνει επική εμφάνιση και να επικρατήσει με 6-5!

 

Ο Εθνικός ύμνος μέσα στην Κωνσταντινούπολη σε έναν τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών του Έλληνα πρωταθλητή και φυσικά έκανε άπαντες να νιώσουν μεγάλη υπερηφάνεια. Ο Κολιτσόπουλος έγραψε ξανά ιστορία, όπως είχε κάνει άλλωστε και πέρυσι που έγινε ο πρώτος Ελληνας αθλητής που είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στην ελληνορωμαϊκή U17.

Ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος ξεκίνησε την πορεία του στη διοργάνωση κόντρα στον Κρίστιαν Ρίσκα. Ο Έλληνας αθλητής επικράτησε με 7-1 και προκρίθηκε στους 16 καλύτερους.

Στη φάση των “16”, ο Κολιτσόπουλος αντιμετώπισε τον Κορεάτη Σέονγκμιν Γιανγκ και πήρε τη νίκη με πτώση. Με νέα σπουδαία εμφάνιση, ο Κολιτσόπουλος νίκησε με 7-3 τον Ντίας Σεϊτκαλίγιεφ από το Καζακστάν και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Εκεί κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Αμπντουραχμάν Αμπντουλκαντίροφ. Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός, αλλά ο Κολιτσόπουλος ανέπτυξε τις αρετές του στην παλαίστρα επικράτησε με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό όπου νίκησε τον Ιρανό Μοχαμαντιάν και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

 

Τέλος ο Θανάσης Τσινιάς αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ των 45 κιλών της Ελληνορωμαϊκής στο Παγκόσμιο U17 της Τουρκίας. Ο Έλληνας παλαιστής προηγήθηκε 1-0 του Νίκα Τσετσχλάτζε από τη Γεωργία, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός συνέχειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...