Τετάρτη, 18/02/26
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2026
Καράτε

Μετάλλια για τα αδέρφια Ξένου στο Ευρωπαϊκό!

Μετά την Τζορτζίνα Ξένου, μετάλλιο εξασφάλισαν στο καράτε στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ο Χρήστος και ο Διονύσης Ξένος αυξάνοντας σε τρία τα μετάλλια για την Ελλάδα στην Κρακοβία. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ξένος προκρίθηκε στα ημιτελικά στα 60κ. κουμιτέ, ενώ ο Διονύσης Ξένος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα ημιτελικά στα 67 κιλά. Και οι δύο προκρίθηκαν στα ημιτελικά μετρώντας δύο νίκες και μία ήττα στην πρώτη φάση.

Ο Χρήστος Ξένος επικράτησε του Αζέρου Γκουλίγεφ (2-1) και του Πολωνού Κβασνιέφσκι (9-1). Στον τρίτο αγώνα του ηττήθηκε 2-1 από τον Τούρκο Σαμντάν. Στα ημιτελικά, στις 17:40, θα αντιμετωπίσει τον Ουκρανό Νικίτα Φιλίποφ.

Ο Διονύσης Ξένος ξεκίνησε με νίκη επί του Ελβετού Πισίνο (5-1) και στη συνέχεια νίκησε τον Ούγγρο Ταντίσι (3-5). Ηττήθηκε από τον Αζέρο Αζαλαρζάντα (2-0), ενώ στον ημιτελικό , που θα γίνει στις 18:10 θα αντιμετωπίσει τον Ρουμάνο Στεφάν Κομανέσκου.

Η Τζορτζίνα Ξένου θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του κάτα στις 16:50 απέναντι στη Γαλλίδα Χελβέτια Ταϊλί.

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί Ακαδημία για ΑμεΑ!

Σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία προχωρά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δημιουργώντας...

“Λευκή” ισοπαλία για την Εθνική κόντρα στο Ισραήλ!

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Παίδων...

Πόσοι σταματούν τελικά το ποδόσφαιρο από τα 16 έως τα 21;

Η σιωπηλή έξοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη Η ποδοσφαιρική...

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ