Μπάσκετ

Γιάνναρος και Μαράια περνούν αξέχαστες στιγμές στην Χαβάη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο που του δίνεται αυτή την στιγμή, διότι έχουν τελειώσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μπακς και έτσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να αξιοποιήσει τις διακοπές του.

Έτσι ο Έλληνας διεθνής δείχνει να περνάει ωραιές και αξέχαστες στιγμές στην μοναδική Χαβάη μαζί με την σύζυγο της Μαράια και αυτό το συμπεραίνουμε με βάση τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Greek Freak μαζί με την σύντροφο του περιμένουν ακόμη ένα παιδάκι, καθώς αυτό θα είναι το τρίτο, το οποίο θα καλοδεχτούν στην οικογένεια τους μετά από τον Λίαμ [3 ετών]  και τον Μάβερικ Σάι [1 έτους].

Πάντως με αυτό τον τρόπο το αγαπητό ζευγάρι βρήκαν επιτέλους ελεύθερο χρόνο, ώστε να περάσουν μάζι ωραιές και ξένοιαστες στιγμές και ιδίως ο Γιάννης ο οποίος είχε μια επιβαρυμένη σεζόν με τους Μιλγουόκι, καθώς δεν επιτεύχθηκε η κατάκτηση του NBA και έτσι το φετινό κλίμα στην ομάδα ήταν περίεργο.

Δείτε το ποστάρισμα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε ταλεντάκι ο ΟΦΗ για την U15 του από τον ΑΟΑΝ!

Ακόμη ένα ταλεντάκι του ΑΟΑΝ πήρε μεταγραφή στην U15...

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ