Plus

Έρχονται δωρεάν… τηλεοράσεις – Χωρίς πληρωμή!

Αντί λοιπόν να έχει κέρδος η εταιρία από τις πωλήσεις των τηλεοράσεων ως συσκευές, η νέα εταιρία του Pozin, Teevee Corporation, θα έχει κέρδος από τις διαφημίσεις που θα προβάλλονται στη δευτερεύουσα οθόνη.

Πηγές αναφέρουν πως η δευτερεύουσα οθόνη θα έχει το ύψος ενός smartphone και θα επεκτείνεται σε όλο το πλάτος της τηλεόρασης. Πέρα από διαφημίσεις, ο χώρος αυτός θα προσφέρει και διάφορα widgets για τον καιρό, για ειδήσεις, καθώς και σκορ από αγώνες του NBA, NFL, NHL και MLB.

O Rozin χαρακτηρίζει αυτό το νέο τύπο τηλεόρασης ως “τη μεγαλύτερη εξέλιξη που συνέβη στην τηλεόραση από τότε που έγινε έγχρωμη”. Η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται μέσα στο 2023.

Ο Rozin προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το ολοένα και αυξανόμενο αριθμό χρηστών οι οποίοι στρέφονται προς τις δωρεάν streaming υπηρεσίες με διαφημίσεις, καθώς το κόστος πολλαπλών streaming υπηρεσιών επί πληρωμή γίνεται πλέον δυσβάσταχτο.

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περήφανος ο Παναθηναϊκός για τα… διαμάντια των “δοκαριών” του!

Μία ξεχωριστή ημέρα βίωσαν χθες τα τμήματα υποδομής του...

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Σίμος!

Ξαφνική... παραίτηση για τον Έλληνα προπονητή, όπου αποχωρεί από...

“Κόλλησε” στο μηδέν η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Youth League!

Στον βαθμό της ισοπαλίας περιορίστηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα...

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ