Πίνγκ Πόνγκ

Έγινε… μπλε η Κροατία με “Χρυσά” μετάλλια!

Στο όπεν της Κροατίας, που έγινε από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Όσιγιεκ της Κροατίας και σηματοδότησε την έναρξη των European Youth Series της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU), έγραψε εντυπωσιακό φινάλε με δύο χρυσά μετάλλια!

Τα κατέκτησαν ο Γιάννη Κούτρα στο απλό αγοριών Under 15 και οι Κωνσταντίνος Αλεξούδης/Γιάννης Κιοσελόγλου στο διπλό αγοριών Under 13! Ο Κούτρα έκανε τέλεια πορεία πρώτα σε γκρουπ κι έπειτα σε ταμπλό των “32”.

Το ελληνικό δίδυμο πέτυχε συνολικά 4 νίκες για να φτάσει στην πρωτιά. Επιπλέον, ο Κιοσελόγλου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό αθλητών U13 κι επίσης την 3η θέση κατέλαβαν η Στέλλα Μαυροματάκη και η Γεωργία Σπανού στο διπλό κοριτσιών Under 15.

Στο ξεκίνημα ενός νέου θεσμού για την παιδική και την παμπαιδική κατηγορία η Ελλάδα έβαλε με ανεξίτηλα γράμματα στη λίστα των νικητών ονόματα 5 αθλητών της.

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταλέντο από τη… Ζάκυνθο υπέγραψε ο ΠΑΟΚ!

Ένα ζακυνθινό ταλέντο βρίσκει τον δρόμο προς έναν από...

Μεταγραφή για την U17 του Βόλου από την Κοζάνη!

Ο Στέλιος Χατζής αφήνει τους Δαναούς και κατευθύνεται προς...

Στο MLS Next ένα Ελληνόπουλο κάνει “παπάδες”!

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ένα νέο όνομα...

Η U19 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με… αλλαγές στον πάγκο και πολλά ταλέντα!

Η U19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για...

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ