Ολυμπιακός

Υπάρχει… διαφορά στο νέο συμβόλαιο Ολυμπιακού – Ντόι!

Ο Ανδρέας Ντόι φέτος κάνει τα… δικά του και το αξίζει με την εικόνα που είχε τόσα χρόνια στα τμήματα υποδομής.

Ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον νεαρό μέχρι το 2025, κάτι που θέλει να… ανανεώσει, για να επιβραβεύσει το ταλέντο του και να βάλει “φρένο” σε κάθε επίδοξο μνηστήρα.

Αλλά εδώ έρχονται τα… θεματάκια!

Όπως γράφει σε ρεπορτάζ του το Sportdog, η αρχική συζήτηση είναι για νέο 4ετές συμβόλαιο, που θα ξεκινάει απο τον Ιούλιο και θα φτάνει μέχρι το 2027. Οι δυο πλευρες ξεκίνησαν με σημαντική διαφορά αφού οι πληροφορίες ήθελαν τους “ερυθρόλευκους” να προσφέρουν κοντά στις 600.000 ευρώ για 4 χρόνια αλλά η μανατζερική πλευρά του Ντόι να ζητάει plus 1.000.000 συνολικά για την 4ετία.

Η εκτίμηση είναι πως θα υπάρξει σύγκλιση, αργά ή γρήγορα. Άλλωστε υπάρχει ήδη συμβόλαιο ως το 2025, ο Ολυμπιακός θέλει να τον επιβραβεύσει με γενναία αύξηση και χρονική επέκταση ενώ συγχρόνως δείχνει τις προθέσεις του αφού ο Ντόι συνεχίζει κανονικά ως βασικός.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα “πράσινα” το νεαρό ταλέντο της Athens Kallithea!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επενδύει στις ακαδημίες του και...

Στο πρωτάθλημα της Super League 2 U19 θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ!

Σημαντική απόφαση εγκρίθηκε σήμερα (2/7) στο διοικητικό συμβούλιο της...

Αποχώρησε νεαρός από την U19 του Πανσερραϊκού!

Ελεύθερος στην αγορά βρίσκεται ο Νίκος Κορδονούρης, μετά την...

Επτά ταλέντα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην U15!

Η συνεργασία μεταξύ Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΠΑΕ ΟΦΗ συνεχίζει...

Τα πέντε ταλέντα που θα πάρει στην προετοιμασία ο Νίκολιτς!

Με το βλέμμα στραμμένο στην Ολλανδία, η ΑΕΚ ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ