Άρης

“Το γκολ δεν είναι θέμα μόνο ενός παίκτη”!

Ο νεαρός επιθετικός από την Ονδούρα παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports υποστηρίζοντας αρχικά ότι προσπαθεί να καλύψει το κενό του ενός μήνα.

“Προσπαθώ να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση, γιατί ένα μήνα είμαι χωρίς δραστηριότητα. Θα το προσπαθήσω! Ελπίζω να μπορέσω να μπω και να βοηθήσω την ομάδα μου (στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στόχος είναι να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, και θέλω να συμμετάσχω σε αυτό”, είπε και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του. “Στεναχωρήθηκα τόσο για τον τραυματισμό μου, όσο και γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω στα σημαντικά παιχνίδια όλο αυτό το διάστημα. Πρέπει να πω ότι δεν περνάμε τις καλύτερες στιγμές μας ως ομάδα. Δεν είμαστε στην καλύτερή μας κατάσταση. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να ανέβουμε”.

 

Ο Λούις Πάλμα δεν δέχθηκε ότι έπαιξε ρόλο η απουσία του στη δυσκολία του Άρη να σκοράρει.

“Δεν είναι θέμα ενός παίκτη μόνο, αλλά όλης της ομάδας. Θέλουμε να αρχίσουμε να μεγαλώνουμε ξανά ως ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό”, απάντησε και συμπλήρωσε. “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί ενενήντα λεπτά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και για να τον νικήσουμε, πρέπει τις ευκαιρίες που θα κάνουμε, να τις μετατρέψουμε σε γκολ”

 

Σε ερώτηση για τον Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος επιστρέφει στο “Κλ. Βικελίδης” ως αντίπαλος σημείωσε ότι…

“Ο Μαντίσινι είναι πολύ καλός μου φίλος! Μιλάμε καθημερινά. Στο γήπεδο, όμως, σίγουρα δεν θα είμαστε φίλοι!”

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ