Ιταλία

“Θέλουμε 40 βαθμούς για την παραμονή”!

Ο προπονητής της Γιουβέντους, ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας του και το αυριανό (7/2) ματς πρωταθλήματος με την Σαλερνιτάνα.

Ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε πως οι “μπιανκονέρι” πρέπει να φτάσουν τους 40 βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ πρώτος στόχος είναι να ξεπεράσουν τις ομάδες που είναι ακριβώς από πάνω τους στη βαθμολογία.

“Κοιτάζοντας τη βαθμολογία και το ματς με την Σαλερνιτάνα είναι μάχη που δίνει… έξι πόντους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα είναι πολύ σημαντικό να το αντιμετωπίσουμε με σωστή προσέγγιση. Πρέπει να φτάσουμε στους 40 πόντους, που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Είναι αστείο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσουμε τις ομάδες που είναι μπροστά από εμάς στη βαθμολογία”, ήταν τα λόγια του.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ισχυρό… “όπλο” της Ρεάλ ειναι η Ακαδημία της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μετατρέψει την ακαδημία της σε...

Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να… βιαστεί για τους νεαρούς Έλληνες!

Οι νέες προκηρύξεις για Κύπελλο και Σούπερ Καπ φέρνουν...

Τέσσερα ταλεντάκια από τον Ιάλυσο δοκιμάστηκαν στην ΑΕΚ!

Τέσσερα παιδιά από την ακαδημία του ΓΑΣ Ιαλυσός πήραν...

Ο ΟΦΗ βασίζεται στην Ακαδημία του και… έρχονται αποφάσεις!

Ο ΟΦΗ ανήκει στις λίγες ομάδες της Super League...

Ο Άρης επένδυσε σε νεαρό ποδοσφαιριστή από την Ακτή Ελεφαντοστού!

Σε μια ακόμη επένδυση για το μέλλον προχωρά ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ