Ιταλία

“Θέλουμε 40 βαθμούς για την παραμονή”!

Ο προπονητής της Γιουβέντους, ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας του και το αυριανό (7/2) ματς πρωταθλήματος με την Σαλερνιτάνα.

Ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε πως οι “μπιανκονέρι” πρέπει να φτάσουν τους 40 βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ πρώτος στόχος είναι να ξεπεράσουν τις ομάδες που είναι ακριβώς από πάνω τους στη βαθμολογία.

“Κοιτάζοντας τη βαθμολογία και το ματς με την Σαλερνιτάνα είναι μάχη που δίνει… έξι πόντους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα είναι πολύ σημαντικό να το αντιμετωπίσουμε με σωστή προσέγγιση. Πρέπει να φτάσουμε στους 40 πόντους, που θα μας εξασφαλίσουν τη σωτηρία. Είναι αστείο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Ο πρώτος στόχος είναι να φτάσουμε τις ομάδες που είναι μπροστά από εμάς στη βαθμολογία”, ήταν τα λόγια του.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ θα μεταδίδει τα παιχνίδια της U19!

Ο ΟΦΗ αλλάζει σελίδα στον τρόπο που η ίδια...

Μπαίνει… γήπεδο για πρεμιέρα στο Youth League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ U19 κάνει το ντεμπούτο της στο Youth...

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ