Τρίτη, 10/02/26
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026
ΠΑΣ Γιάννινα

“Σημαντικό το μηδέν στην άμυνα, μας δίνει ψυχολογία”

Ο νεαρός Αλέξανδρος Λώλης μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας του, κόντρα στον ΠΑΟΚ, χθες.

Ο ταλαντούχος άσος στάθηκε στην ψυχολογία που έδωσε ο βαθμός, αλλά και στην καλή πορεία του ΠΑΣ μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ.

Ο Αλέξανδρος Λώλης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

“Κρατάμε το μηδέν πίσω και αυτό είναι σημαντικό. Μας δίνει ψυχολογία. Πήραμε και πάλι βαθμό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΣ έχει βρει συνοχή, αυτοπεποίθηση και δεν είναι τυχαία η πορεία μας μετά το Μουντιάλ. Μόνο εμείς έχουμε πάρει βαθμούς από όλους τους μεγάλους.

 

Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν. Δεν απειλήσαμε όσο θα θέλαμε, αλλά περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ και ξαναλέω το πιο σημαντικό για εμάς είναι το μηδέν στην άμυνα. Είχαμε αργήσει να το βρούμε, αλλά πλέον έχουμε ασφάλεια.

 

Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, ο ΠΑΣ δεν θα κινδυνέψει είμαστε καλά και θα πάρουμε κι άλλους βαθμούς πριν τα πλέι άουτ”.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική ήττα για την Εθνική από την Πορτογαλία!

Η Εθνική Κορασίδων, παρότι πραγματοποίησε ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην...

Μεγάλη διάκριση για δυο Ελληνικά ταλέντα!

Δυο Ελληνόπουλα ξεχώρισαν, για ακόμη μια φορά, στην έρευνα...

Ανακοινώθηκε η νέα φανέλα των Εθνικών Ομάδων!

Η νέα φανέλα των Εθνικών Ομάδων φέρνει... αναμνήσεις από...

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ