Η κατάσταση στην Τουρκία είναι σοκαριστική, με τον χθεσινό σεισμό να έχει φέρει χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες.
Στην Τουρκία η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει, μετά τους χθεσινούς καταστροφικούς σεισμούς.
Αρκετοί νεκροί και άλλοι τόσοι τραυματίες, ανάμεσα τους πολλές ηλικίες, που άπαντες προσπαθούν να ανασύρουν από τα συντρίμμια.
Σε ένα από αυτά, ο Αντίν Γκιουναντίν, προπονητής ακαδημιών, ανασύρει μέσα από τα συντρίμμια νεαρούς ποδοσφαιριστές του, στην πόλη Χατάι.
Όλα τα παιδιά ανασύρθηκαν, ευτυχώς, ζωντανά από τα ερείπια με τη βοήθεια του προπονητή τους, που έμεινε κοντά τους παρότι-σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ-ο ίδιος έχασε συγγενείς τους από τον σεισμό.
Δείτε το video
Kocaeli depremini yaşayan ve yakınlarını kaybeden Hatayspor alt yapı sorumlusu Aydın Günaydın, Hatay’daki depremde alt yapı oyuncularını enkazdan kendi imkanlarıyla çıkardı. pic.twitter.com/6ngfksdOJ5
— Fanatik (@fanatikcomtr) February 7, 2023