Αγγλία

Προειδοποίησε ο Πεπ – “Φεύγω από τη Σιτι, αν…”!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βλέπει τα λάθη της διοίκησης και… ξέρει μέχρι πότε θα αντέξει.

Όλα είναι στον… αέρα όσον αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι, την όποια ποινή μπορεί να υποστεί και γενικότερα το μέλλον του στον σύλλογο της Αγγλίας.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πριν από μερικούς μήνες -και συγκεκριμένα τον Μάιο- είχε τονίσει στους ιδιοκτήτες της Σίτι ότι αν μάθει κάτι που θα τον απογοητεύσει για εκείνους τότε θα αποχωρήσει άμεσα!

“Έμαθα ότι έχουν κάποιες σοβαρές κατηγορίες εις βάρος τους και τους ρώτησα: “Τι είναι πραγματικό απ΄όλα αυτά που σας κατηγορούν; Θέλω να μάθω την αλήθεια”. Τότε εκείνοι μου εξήγησαν και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια παράνομη δραστηριότητά τους. “Αν μάθω ότι μου λέτε ψέματα, τότε την επόμενη κιόλας ημέρα θα έχω φύγει από την ομάδα και δεν θα εξακολουθήσω να είμαι φίλος σας πια.

 

Σας πιστεύω όσο δεν πάει. Στο 100%. Γι’ αυτό πρόκειται να βάλω πλάτη και να υπερασπιστώ μέχρι τέλους την ομάδα”.”

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

Ήττα και… αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο της Μλάντοστ...

Αλλαγές στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων!

Η Εθνική Ελπίδων μπαίνει σε τροχιά "τελικού" καθώς καλείται...

Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική Προπαίδων U16!

Η Εθνική U16 ηττήθηκε 4-0 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ