Παναθηναϊκός (U17) - ΑΕΚ (U17)

“Πράσινο” το ντέρμπι της Super League U17! (photos)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική της Super league U17.

[irp posts=”578″ ]

Η ομάδα της Ένωσης είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Κολιμάτσης είχε ένα καλό σουτ, που μπλόκαρε ο αντίπαλος κίπερ, ενώ στο 18ο λεπτό το κόρνερ του Μαρκόπουλου κατέληξε στο “Πράσινο” δοκάρι.

Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο με τον Γεωργουλάκη στο 60′ και το δεύτερο με τον Τσέλιο στο 68′.

Το φωτογκάλερι της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Ντέλλας, Σκαρλατίδης, Μακρυγιάννης, Λιναρδάκης, Καλοσκάμης, Αποστόλου (46′ Πόθας), Γεωργουλάκης (70′ Τσατάλι), Μπεβάρδος, Σώκος (55′ Τσέλιος), Μπρέγκου (70′ Τακεσιάν), Ρομάνο (80′ Σιάκκας).

ΑΕΚ: Αναργύρου, Τσαραμανίδης, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Κολιμάτσης (84′ Χατζηροδίτης) Αβράσογλου (74′ Σέχου) Σαρρής (61′ Ντάνι) Παλαιολόγου, Ράπτης (61′ Ανδριώτης) Ελέζι (74′ Δασκαλόπουλος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ