Σάββατο, 28/02/26
Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου, 2026
Παναθηναϊκός (U17) - ΑΕΚ (U17)

“Πράσινο” το ντέρμπι της Super League U17! (photos)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική της Super league U17.

[irp posts=”578″ ]

Η ομάδα της Ένωσης είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Κολιμάτσης είχε ένα καλό σουτ, που μπλόκαρε ο αντίπαλος κίπερ, ενώ στο 18ο λεπτό το κόρνερ του Μαρκόπουλου κατέληξε στο “Πράσινο” δοκάρι.

Τα γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο με τον Γεωργουλάκη στο 60′ και το δεύτερο με τον Τσέλιο στο 68′.

Το φωτογκάλερι της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός: Ντέλλας, Σκαρλατίδης, Μακρυγιάννης, Λιναρδάκης, Καλοσκάμης, Αποστόλου (46′ Πόθας), Γεωργουλάκης (70′ Τσατάλι), Μπεβάρδος, Σώκος (55′ Τσέλιος), Μπρέγκου (70′ Τακεσιάν), Ρομάνο (80′ Σιάκκας).

ΑΕΚ: Αναργύρου, Τσαραμανίδης, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Κολιμάτσης (84′ Χατζηροδίτης) Αβράσογλου (74′ Σέχου) Σαρρής (61′ Ντάνι) Παλαιολόγου, Ράπτης (61′ Ανδριώτης) Ελέζι (74′ Δασκαλόπουλος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο ταλεντάκι για την U14 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ θα έχει ακόμη ένα ταλέντο στην ομάδα...

Ο νεαρός Γεωργουλάς ξεχωρίζει στον ΠΑΣ και ο… Ολυμπιακός “παρακολουθεί”!

Ο νεαρός Άγγελος Γεωργουλάς (γεννημένος το 2008) φόρεσε, από...

Έγινε επαγγελματίας ο 15χρονος Παπαζυγούρας!

Ο νεαρός Δημήτρης Παπαζυγούρας έγινε επαγγελματίας με τον Αστέρα,...

Η Ηλιούπολη ακυρώνει τις προπονήσεις στη μνήμη του νεαρού ποδοσφαιριστή της!

Η Ηλιούπολη ανακοίνωσε πως θα ανασταλούν οι προπονήσεις της...

Ο Παναθηναϊκός έκανε επαγγελματία ένα 17χρονο ταλέντο του!

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετό ταλέντο στην Ακαδημία του και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ