ΠΑΟΚ

Ο Τζίμας έχει μαζέψει… κόσμο από τα “ξένα”!

Ο νεαρός Στέφανος Τζίμας πετυχαίνει ολοένα και… περισσότερους μνηστήρες, που αρχίζουν να τον βάζουν στο “μάτι”.

Όπως γράφει το Sportime, σε ρεπορτάζ του, είναι κρίμα που ακόμα το παιδί δεν έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά ας πούμε πως ο Λουτσέσκου ξέρει.

Βέβαια, από τον Μπράντον δεν έχει να ζηλέψει και πολλά, τουναντίον. Ο Τζίμας αγωνίστηκε και σκόραρε στο ντέρμπι των U19 την Κυριακή (4/2) με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον Ολυμπιακό 2-0.

Σε ακόμα ένα παιχνίδι αυτού του πρωταθλήματος φάνηκε πως το επίπεδο του είναι για πιο ψηλά και δικαιολογεί το ενδιαφέρον που έχει δημιουργηθεί για το όνομα του.

Το ζήτημα είναι πως δεν το πιστεύει μόνο η στήλη αλλά τουλάχιστον δύο μεγάλες ομάδες από την Ιταλία.

Τον παρακολουθούν στενά τον Τζίμα, λέγεται μάλιστα πως υπήρχαν και μάτια στο 2-0 επί του Ολυμπιακού.

Αν όντως υπήρχαν τότε θα έκαναν πιο εύκολη τη ζωή στις ομάδες τους και σίγουρα θα γίνει πιο δύσκολη την ομάδα της Super League 1 από το πρέσινγκ.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίποντο για τον Ατρόμητο επί της Καλαμάτας!

Νίκη για τον Ατρόμητο, κόντρα στην Καλαμάτα με σκορ...

Έφυγε με νίκη από την Κηφισιά ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έφυγε με το τρίποντο από την Κηφισιά,...

Εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο κόντρα...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Πρεμιέρα με… νίκη για την U15 του ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ