Ιταλία

Ο Πογκμπά επέστρεψε και… βγήκε ξανά νοκ άουτ!

Ξανά… εκτός ο Πολ Πογκμπά, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε!

Ο Πολ Πογκμπά τέθηκε εκτός από το αυριανό παιχνίδι της Γιουβέντους με αντίπαλο τη Λάτσιο στο Κύπελλο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του.

Ο Πογκμπά ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του και δεν έχει παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι της φετινής σεζόν, έχοντας επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες στις προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο 29χρονος ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό του και δεν θα μπει στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι με τους Ρωμαίους.

“Δυστυχώς, όταν ένας ποδοσφαιριστής ήταν ανενεργός για τόσους μήνες, είναι λογικό να έχει ενοχλήσεις όταν επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Το γόνατό του πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να δουλέψουμε με βάση αυτό. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα”, δήλωσε ο προπονητής του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

 

Να σημειωθεί πως το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Γάλλου ήταν πέρυσι τον Απρίλιο και από τότε ταλαιπωρείται με τραυματισμό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League 2 U19!

Το πρωτάθλημα της Super League 2 U19 φτάνει στο...

Νεαρός τερματοφύλακας έδειξε πως… παίζει σε λάθος θέση!

Ο νεαρός τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδειξε...

Τέλος εποχής για την U19 του ΠΑΣ Γιάννινα!

Μία εντελώς νέα κατάσταση θα διαμορφωθεί από τη νέα...

Πήρε ταλεντάκι ο ΟΦΗ για την U15 του από τον ΑΟΑΝ!

Ακόμη ένα ταλεντάκι του ΑΟΑΝ πήρε μεταγραφή στην U15...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ