Κυριακή, 28/12/25
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, 2025
Ιταλία

Ο Πογκμπά επέστρεψε και… βγήκε ξανά νοκ άουτ!

Ξανά… εκτός ο Πολ Πογκμπά, μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε!

Ο Πολ Πογκμπά τέθηκε εκτός από το αυριανό παιχνίδι της Γιουβέντους με αντίπαλο τη Λάτσιο στο Κύπελλο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατό του.

Ο Πογκμπά ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του και δεν έχει παίξει ούτε σε ένα παιχνίδι της φετινής σεζόν, έχοντας επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες στις προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο 29χρονος ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό του και δεν θα μπει στην αποστολή της ομάδας του για το παιχνίδι με τους Ρωμαίους.

“Δυστυχώς, όταν ένας ποδοσφαιριστής ήταν ανενεργός για τόσους μήνες, είναι λογικό να έχει ενοχλήσεις όταν επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Το γόνατό του πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να δουλέψουμε με βάση αυτό. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα”, δήλωσε ο προπονητής του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

 

Να σημειωθεί πως το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Γάλλου ήταν πέρυσι τον Απρίλιο και από τότε ταλαιπωρείται με τραυματισμό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκλεισε ένα μεγάλο ταλέντο της Super League o Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στην ομάδα του ένα μεγάλο...

Top Class ομάδα “προσπέρασε” την Παρί για Μουζακίτη!

Μετά την Παρί Σ.Ζ. μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε Ελληνόπουλο από την… Ιταλία!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την...

Ο Κουλιεράκης έχει προκαλέσει… χαμό στην “Ευρώπη”!

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης φέρεται να μπήκε για τα... καλά...

Επικό – Καταζητούμενος κρύφτηκε σε φάτνη και παρίστανε φιγούρα για να μη συλληφθεί!

Φωτογραφία από την Ιταλία κάνει τον γύρο του κόσμου,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ