Παναθηναϊκός Β'

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον αδερφό του Μαντσίνι για την δεύτερη ομάδα!

Έναν… δεύτερο Μαντσίνι θα έχει ο Παναθηναϊκός, στην Ακαδημία του και συγκεκριμένα στη δεύτερη ομάδα του.

Όπως γράφει το SDNA, στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Β΄ βρίσκεται ο 19χρονος εξτρέμ της Αλντοσίβι, Βαλεντίν Μαντσίνι, ο οποίος είναι αδερφός του Ντάνιελ Μαντσίνι , που απέκτησε πριν λίγες μέρες το τριφύλλι από τον Άρη.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Λουίς Σέζαρ Μερλό, οι πράσινοι θα τον πάρουν δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 και μάλιστα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Όπως τονίζεται ο παίκτης αναμένεται να περάσει από ιατρικά και στη συνέχει να υπογράψει με την δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μερλό:

“Ο Βαλεντίν Μαντσίνι, ένας 19χρονος εξτρέμ, θα παίξει στον Παναθηναϊκό Β. Η Αλντοσίβι το δίνει δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 με οψιόν αγοράς. Ο νεαρός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις του Ταουσιάνη για Μάλτα και Γερμανία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 24...

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για τα προκριματικά του EURO!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, απηύθυνε πρόσκληση...

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στο EURO!

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 5-0 από την αντίστοιχη της...

“Εξάστερη” εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 6-0...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ