Ολυμπιακός

Ο Ντόι βρίσκεται στα… πέντε καλύτερα ταλέντα της Ευρώπης!

Μια σημαντική διάκριση για τον νεαρό Ανδρέα Ντόι και τον Ολυμπιακό…

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τα πέντε καλύτερα U23 ταλέντα στις… ντρίμπλες, παίρνοντας την τρίτη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ντόι βρίσκεται σε μια λίστα με στόπερ της κατηγορίας των U23 που δεν έχουν “φάει” ακόμα ντρίμπλα μέσα στη σεζόν. Και μάλιστα, ο 20χρονος έχει αρκετά υψηλή θέση, καθώς βρίσκεται 3ος στη λίστα (έχοντας αγωνιστεί 1035 λεπτά) η οποία έχει συνολικά έξι ποδοσφαιριστές.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής το έχει αποδείξει πως αξίζει κάθε ευκαιρία και ο Μίτσελ είναι εκεί για να το διαπιστώνει και να τον ξεκινά βασικό.

Οι εμφανίσεις του, κάθε φορά που παίρνει μια ευκαιρία, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς του, που κάνει καθημερινά και αυτό δεν αλλάζει.

Έχει καταφέρει να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα με τις εμφανίσεις του, γιατί οι ικανότητες του έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ, που στον Ολυμπιακό δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το πως να τον αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Δείτε το ποστάρισμα

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα για την Κηφισιά και τρίποντο επί του Λεβαδειακού!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την U19 της Κηφισιάς, που επικράτησε...

Πρώτο τρίποντο για τον Λεβαδειακό στη Super League U17!

Ο Λεβαδειακός βρήκε το γκολ για να περάσει την...

“Πεντάστερη” Κηφισιά επί του Λεβαδειακού!

Η Κηφισιά έκανε μια τρομερή εμφάνιση στην έδρα του...

Ρουμανία: Εισάγει τη “Μαύρη Κάρτα” στο ποδόσφαιρο υποδομών για να προστατέψει τα παιδιά!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας προχωρά σε μια πρωτοποριακή...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία, ΑΕΚ και Αστέρας!

"Χαλάστηκαν" ΑΕΚ και Αστέρας, όπου έμειναν στο 0-0, στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ