Ισπανία

Ο Λεβαντόφσκι “έφαγε” άκυρο από τη Ρεάλ και… κατέληξε στη Μπάρτσα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε από πάντα τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο… όταν ήρθε η ώρα έκανε πίσω.

Ο Πολωνός αστέρας ήταν στη Μπάγερν Μονάχου, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει, με τον μάνατζερ του… να χτυπά την “πόρτα” της “Βασίλισσας”.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πολωνός σκεφτόταν από το 2021 να αποχωρήσει από την Μπάγερν για να αλλάξει παραστάσεις, έπειτα από επτά χρόνια στο Μόναχο και έντεκα συνολικά στη Γερμανία.

Τότε δεν κατάφερε να κυνηγήσει την μεταγραφή του εκεί, αλλά το προσπάθησε και έναν χρόνο αργότερα… Ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι, επικοινώνησε πρώτα με τη Βασίλισσα, η οποία αποτελούσε τη Νο1 επιλογή του Λεβαντόφσκι για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του, κάνοντας έτσι… χώρο στη Μπαρτσελόνα, που τελικά τον κατάφερε.

Η ομάδα της Βαρκελώνης προχώρησε το θέμα και κατάφερε να τον αποκτήσει μέσα σε χρόνο… ρεκόρ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να χάνει τον παιχταρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

Δυστυχώς δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Κωνσταντέλιας – Χάνει τη σεζόν!

Ο φόβος έγινε πραγματικότητα. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας υπέστη ρήξη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ