Αγγλία

Ο Κασεμίρο αποκάλυψε το… λάθος στο όνομα του!

Ο Κασεμίρο αναφέρθηκε στο… λάθος του ονόματος του, που άπαντες το αποκαλούν!

Βέβαια ο ίδιος αναφέρθηκε στο ότι… ήταν δικό του λάθος, που δεν το διόρθωσε και έτσι όλοι τον αποκαλούν με “Κασεμίρο”!

Ο Βραζιλιάνος εχει παίξει πάνω από 500 ματς στην καριέρα του και το εντυπωσιακό όμως στοιχείο που τον συνοδεύει να είναι πως άπαντες δεν ξέρουν το πραγματικό του όνομα.

“Ονομάζομαι Κάρλος Ενρίκε Καζιμίρο, με “ι”. Θυμάμαι πως έπαιξα ένα ματς με την Σάο Πάουλο και έγραψαν λάθος το όνομά μου, με “ε”.

 

Έπαιξα πολύ καλά σε εκείνο το ματς και ως προληπτικός που είμαι, τους είπα “αφήστε το όνομα όπως έχει, αφού τα πράγματα πάνε καλά”.

 

Ήταν ένα λάθος που έγινε σε ένα παιχνίδι, το όνομα έμεινε και είπα ότι δεν χρειάζεται να το αλλάξω”, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπομπή του “BBC”.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λίγο πριν… τις ανακοινώσεις η Άρσεναλ για Τζόλη!

Το "Here we go" του Φαμπρίτσιο Ρομάνο πλησιάζει για...

Δυο ταλέντα του ΠΑΟΚ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Δεκατέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ πήραν… προαγωγή στην U19!

Δεκατέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κάνουν το επόμενο βήμα...

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ