Άρης

Ο Άρης ανακηρύχθηκε… Λεγεωνάριος στην Ονδούρα!

Ο Λουίς Πάλμα κάνει… παπάδες με τη φανέλα του Άρη, ωστόσο αυτό φαίνεται και στην Ονδούρα.

Ο νεαρός επιθετικός σκοράρει κατά ριπάς και έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο ταλαντούχος άσος από την πρώτη μέρα έχει δείξει το ταλέντο του και ο Άρης δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει εύκολα.

Από την άλλη, η Diario Diez μοίρασε βραβεία σε μια όμορφη τελετή, με τον Λούις Πάλμα να αναδεικνύεται ως ο καλύτερος “Λεγεωνάριος”.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Άρη συγκέντρωσε το 47% των ψήφων του κόσμου.

“Ο Λούις Πάλμα, χάρη στην εξαιρετική του παρουσία με τον ΑΡΗ, όπου έχει γίνει σημείο αναφοράς, κερδίζει σε αυτή τη κατηγορία” αναφέρει η δημοσίευση.

 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να τον αφήσει θέλει πάνω από 5 εκατομμύρια, αλλά όσο… σκοράρει, τόσο θα ανεβαίνει το ποσό για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή!

Την ίδια στιγμή, βέβαια, επιβεβαιώνεται ότι οι άνθρωποι του Άρη έκαναν μία εξαιρετική επιλογή, η οποία σε βάθος χρόνου μπορεί να τους αποφέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Ωστόσο, στον Άρη δεν βιάζονται να πουλήσουν την επένδυσή τους. Ηδη το καλοκαίρι, απορρίφθηκε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Πάλμα από ομάδα του MLS. Τόσο ο παίκτης, όσο και οι “κίτρινοι” δεν βιάζονται για μια μεταγραφή.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Οργώνει” την Ευρώπη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ και τα τμήματα υποδομής του βρίσκονται στην...

Δυο μεταγραφές για την U19 της Νίκης Βόλου!

Η U19 της Νίκης Βόλου κινείται δυναμικά στη μεταγραφική...

Την “κάνει” για… Serie A ο νεαρός Καλογερόπουλος!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ελληνικών ακαδημιών ετοιμάζεται...

Σοκ με Έρικσεν: Κατέρρευσε ξανά στο γήπεδο!

Εικόνες που θύμισαν έντονα το καλοκαίρι του 2021 και...

Βρήκε το νέο της… “σπίτι” η U19 της Καλαμάτας!

Ένα σημαντικό βήμα για την αναπτυξιακή στρατηγική της Καλαμάτας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ