Πέμπτη, 25/04/24
ΟΦΗ (U15) - Παναθηναϊκός (U15)

Νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, για την εξ αναβολής 12η αγωνιστική της Super League U15.

Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι είχε αναβληθεί πριν λίγες εβδομάδες, εξαιτίας των καιρικών φαινομένων, που διέκοψαν το παιχνίδι στην αρχή.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκίος κατάφερε με τον Σουχλάκη να πάρει το προβάδισμα στο 14ο λεπτό, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε και το δεύτερο γκολ στο 18′. Μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου και πάλι ο Σουχλάκης βρήκε δίχτυα. Σκόραρε για τέταρτο σερί ματς φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα Super League U15.

Το μόνο που κατάφερε ο ΟΦΗ ήταν να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 21ο λεπτό ο νεαρός Πετούσης, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Μάλιστα οι “Πράσινοι” είχαν και δύο δοκάρια με τον Σουχλάκη και τον Κουρουνιώτη.

Συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Καινουριάκης, Λυγεράκης, Λαγουδάκης, Ακουμιανάκης, Γαλανός (20’ λ.τ. Μάρα), Πετούσης (70’ Κοντόπουλος), Αντωνακάκης (50’ Κράστα), Ασμαριανάκης (70’ Κασσαπάκης), Ντρεϊάι (70’ Ματθαιάκης).

Παναθηναϊκός: Σπυρόπουλος, Αρβανιτάκης (70′ Τσάντζαλος), Βύντρα, Γαζής, Δημακόπουλος (72′ Τριγώνης), Θεοχάρης, Χατζηκωνσταντίνου, Αργυρόπουλος (58′ Μάμακος), Κίτσας (58′ Ιωάννου), Γκρεμούτης (70′ Κουρουνιώτης), Σουχλάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...