Χάντμπολ

Νεκρός σε τροχαίο ο νεαρός αθλητής του χάντμπολ, Τάσος Ξεκουκουλωτάκης!

Η Κρήτη, το ελληνικό χάντμπολ και ο ελληνικός αθλητισμός συνολικά πενθούν εδώ και λίγες ώρες για το θάνατο του Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, με τον νεαρό πρωταθλητή να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Αυτό συνέβη όταν ο αθλητής του Ωρίωνα Χανίων έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο οδηγούσε με αποτέλεσμα να εκτιναχτεί στην άλλη πλευρά του δρόμου και να βρει τον θάνατο, με πέντε πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο και να αρχίζουν άμεσα την επιχείρηση απεγκλωβισμού του αλλά να διαπιστώνεται πως δεν ήταν πια στη ζωή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

“Ο αγαπημένος μας Τάσος βιάστηκε ξανά.

 

Πάντα έτρεχες πρώτος στους ” Αιφνιδιαδιασμους ” Πρώτος στην διάθεση, στο κέφι στην περηφάνια. Δεν είχες όρια. Γι’αυτό η γη έτρεμε όταν την πατούσες. Δεν υπήρχε αντίπαλος που να τον φοβάσουν. Αποφάσισες μόνος του να τα βάλεις με τον χάρο.

 

Δεν έχασες Τάσο μου, είσαι εκεί που ανήκεις, σε μια άλλη διάσταση. Θα μείνεις πάντα έτσι στις καρδιές μας!!!”, αναφέρει η ανάρτηση της ομάδας του, του Ωρίωνα Χανίων, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

 

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ παραμένει στο “παιχνίδι” για την νεαρή… νυχτερίδα!

Δεν βγαίνει από το "στόχαστρο" της ΑΕΚ ο Αϊμάρ...

Ο Βόλος πήρε νεαρό από τον Άτλα!

Ο Άτλας Ηπείρου συνεχίζει να στέλνει ταλέντα στις ακαδημίες...

Οι… Γερμανοί τον “πρώτο λόγο” για τον Κωνσταντέλια!

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια αρχίζει να διαγράφεται με...

Από την U17 της ΑΕΛ στη Σλοβακία!

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες της περσινής Super...

Στόχος η κορυφή για την U17 του ΠΑΟΚ!

Με σαφή στόχο την επιστροφή στην κορυφή, η U17...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ