Παρασκευή, 19/04/24
Αστέρας Τρίπολης (U15)

“Να αποκτήσουν μια θέση στη πρώτη ομάδα, είτε να πάρουν μεταγραφή σε κάποιο Ευρωπαϊκό σύλλογο”!

Η Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, συνεχίζοντας τα αφιερώματα της για τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, τα οποία όπως έχει αναφερθεί και πάλι λειτουργούν με ξεχωριστή οργάνωση και σκληρή δουλειά καθημερινά με στόχο την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών που όπως συνέβη πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν αγωνιστεί και στην μεγάλη ομάδα με επιτυχία.

Αυτή τη φορά στο drt915.gr είχε την ευκαιρία να μιλήσει ο υπεύθυνος προπονητής της U15 του Αστέρα Τρίπολης, κ. Θανάση Παπαζαφειρόπουλο, η οποία μέχρι τη δεδομένη στιγμή πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League.

Ο κ. Παπαζαφειρόπουλος αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα για τι κάνει τη φετινή ομάδα μέχρι σήμερα επιτυχημένη, ενώ σχολιάζει το γεγονός ότι η φετινή U15 συγκριτικά με τις άλλες αντίστοιχες ομάδες, αγωνίζεται με πιο νεανικό ρόστερ. Επίσης γίνεται αναφορά από τον προπονητή της U15 στο βαθμό δυσκολίας των νεαρών ποδοσφαιριστών να προσαρμοστούν από τις παιδικές ομάδες συνθήκες με περισσότερες απαιτήσεις και υποχρεώσεις αλλά και έναν πιο επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας όπως είναι η U15.

Ο κ. Παπαζαφειρόπουλος απάντησε επίσης και σε ποιους άλλους τομείς δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις συγκεκριμένες ηλικίες.

Επίσης αναφέρθηκε στη σημασία του να συνυπάρχουν με παιδιά που εξελίσσονται και καταφέρνουν είτε να αποκτήσουν μια θέση στη μεγάλη ομάδα, είτε ακόμη και να πάρουν μεταγραφή σε κάποιο Ευρωπαϊκό σύλλογο. Μίλησε επίσης και για τη σημασία του καλού κλίματος στις τάξεις της ομάδες μεταξύ των νερών αθλητών, ενώ μεταξύ άλλων έδωσε και τη δική του συμβουλή προς τα παιδιά της U15 του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...
UEFA Youth League

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Στον ΤΕΛΙΚΟ του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας και την Ναντ! Η ομάδα των Συλαιδόπουλου...
UEFA Youth League

Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε γκολ, λίγο πριν το ημίχρονο, ωστόσο ο διαιτητής το ακύρωσε για χέρι στην...