Τρομερή δήλωση από τον Γιούργκεν Κλοπ παραμονές του Λίβερπουλ – Ρεάλ!
Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε ενόψει της επικείμενης μεγάλης μάχη της Τρίτης (21/02) και ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως μόνο με δύο σούπερ εμφανίσεις στα ισάριθμα παιχνίδια με τους Μαδριλένους, θα μπορούν οι Ρεντς να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Η Ρεάλ δεν χάνει ποτέ την αυτοπεποίθησή της. Μπορείς να μάθεις από αυτούς. Πριν από τον τελικό, τους είχαμε αντιμετωπίσει στο προπονητικό τους κέντρο και εδώ σε ένα άδειο στάδιο (σ.σ. τη σεζόν 2020-21), όπου παίξαμε καλά και τους κάναμε να δουλέψουν σκληρά αλλά μείναμε στο 0-0. Οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πάντως.
Ο Κάρλο είναι ο πιο ψύχραιμος προπονητής που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου.
Σούπερ, έξυπνος, καλός και ο τρόπος που διαχειρίζεται τους παίκτες του βρίσκεται σε εντελώς άλλο επίπεδο σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Το σέβομαι και το θαυμάζω πολύ αυτό. Έχουν μία ομάδα παγκόσμιας κλάσης ενώ έχουν πάρει και μερικούς απίστευτα συναρπαστικούς νεαρούς παίκτες. Πρέπει να κάνουμε δύο σούπερ παιχνίδια για να περάσουμε.
Η Ρεάλ ακόμα και αν παίξει εξαιρετικά, έχει ευκαιρία για πρόκριση. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε τώρα και όχι μερικές εβδομάδες πριν. Περιμένω από τους οπαδούς να είναι σε θέση μάχης στο Άνφιλντ, ας το κάνουμε μαζί.
Κάποιοι από τους παίκτες τους έχουν κερδίσει το Champions League πέντε φορές και ίσως να νομίζουν πως τους ανήκει το τρόπαιο, εμείς θα προσπαθήσουμε.