Σάββατο, 11/10/25
ΠΑΣ Γιάννινα

Κοιτάζει την επιστροφή στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας!

Ο 21χρονος παρακολούθησε από τις κερκίδες του γηπέδου την αναμέτρηση της “ομάδας” του κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκτίοντας στο εν λόγω ματς την τιμωρία του. Αποχωρώντας από το γήπεδο, ο Τζίμας μίλησε στο SDNA για τη φετινή σεζόν, την ολοκλήρωση του δανεισμού και την προοπτική της επιστροφής στην Τούμπα.

Παράλληλα, στάθηκε στους Γιάννη ΚωνσταντέλιαΚωνσταντίνο Κουλιεράκη, υπογραμμίζοντας πως… “τους αξίζει όλο αυτό που συμβαίνει”, αποθεώνοντας τον πρώην… συγκάτοικο του στην προετοιμασία, Ντέλια, για τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ανάμεικτα συναισθήματα για μένα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν πολλά πράγματα. Εμείς μπήκαμε πιο κλεισμένοι πίσω προκειμένου να μην δεχθούμε γκολ, αυτό μας ένοιαζε κυρίως και μέσα από το ματς να ψάξουμε το γκολ της νίκης αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι”

Για το ότι ο ΠΑΣ βάζει δύσκολα στους “μεγάλους” του πρωταθλήματος, σημείωσε:

“Οι Ζωσιμάδες είναι μία δύσκολη έδρα. Θυμάμαι και πέρσι αλλά και φέτος που το ζω από μέσα. Για κάθε αντίπαλο είναι δύσκολα, κάθε ομάδα που θα έρχεται εδώ δεν θα έχει εύκολο έργο”

Τρίπολη, ΠΑΟΚ, Γιάννενα, τι έχει κερδίσει ο Παναγιώτης από αυτό το ταξίδι μέχρι στιγμής;

“Έχω κερδίσει πολλές εμπειρίες. Φέτος έχω έρθει στα Γιάννενα για να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ προκειμένου να γυρίσω στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και να δείξω τι αξίζω”

Όσο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που συνάντησε στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ:

“Είδα όλους μου τους συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ. Με τον Κουλιεράκη ήμασταν μαζί συμπαίκτες στη Β΄ομάδα ενώ με τον Κωνσταντέλια ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο στην προετοιμασία της Ολλανδίας, οπότε τα λέγαμε και παραπάνω… Χαίρομαι γι΄αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν και πιστεύω και εγώ με το καλό όταν γυρίσω, να δείξω τι αξίζω…”

Σε συνέχεια της ερώτησης για τον Κωνσταντέλια και τα όσα βιώνει:

“Μπορεί πολλοί να λένε ότι την… έχει δει με αυτόν τον ντόρο που γίνεται αλλά είναι πολύ χαμηλών τόνων, είναι πολύ συγκεντρωμένος, θέλει μόνο να παίζει ποδόσφαιρο και δεν τον νοιάζουν τ’ άλλα και πιστεύω αν συνεχίσει έτσι, θα πετύχει… Καταλαβαίνει όλο αυτό που γίνεται γύρω του αλλά είναι τόσο focus σε αυτό που κάνει, που δεν τον επηρεάζει κάτι…”

Μιλώντας για τις σκέψεις του μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον ΠΑΣ:

‘Εγώ στον ΠΑΟΚ ανήκω, εκεί θέλω να γυρίσω. Τώρα αν μείνω στον ΠΑΣ γιατί πολλοί μου λένε ‘θα μείνεις εδώ και του χρόνου’, δεν το γνωρίζω. Αυτό αφορά τις ομάδες. Το πρώτο μου μέλημα είναι να γυρίσω στον ΠΑΟΚ, από εκεί και πέρα η απόφαση δεν ανήκει σε εμένα”.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του θέση στο γήπεδο καθώς στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε και ως δεξί μπακ:

“Η αγαπημένη θέση είναι πίσω από τον φορ και εξτρέμ. Και δεξί μπακ που έπαιξα στην προετοιμασία, δεν με χάλασε. Έδειξα ότι μπορώ να παίξω και εκεί και ευελπιστώ του χρόνου που θα γυρίσω, σε όποια θέση με θέλουν, εγώ θα παίξω”

 

 


Προγράμματα Πρωταθλημάτων

Βαθμολογίες Πρωταθλημάτων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λεβαδειακός (U17) - Παναθηναϊκός (U17)

Συνεχίζει το αήττητο ο Παναθηναϊκός στη Super League U17!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού, επικρατώντας με 3-0, για την 2η αγωνιστική της Super...
Super League 2 U19

Πρεμιέρα με… αναβολή αναμέτρησης στη Super League 2 U19!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλαμάτα και τα Χανιά οδηγήθηκαν σε... αναβολή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όπως έγινε γνωστό,...
Εθνική Ελπίδων (U21)

Εμφάνιση… όνειρο για την Εθνική – “Σόκαρε” τη Γερμανία...

Η Εθνική μας ομάδα έκανε μαγική εμφάνιση στην έδρα της Γερμανίας και επικράτησε με 3-2, πηγαίνοντας στην...
Εθνική Ελπίδων (U21)

Ο Ράλλης πέτυχε το 3-2 για την Εθνική κόντρα...

Η Εθνική μας ομάδα πήρε ξανά "κεφάλι" στο σκορ και φαίνεται να κρατάει τη νίκη στα "Χέρια"...
Εθνική Ελπίδων (U21)

Τα δυο γκολ της Εθνικής Ελπίδων που “σόκαρε” τη...

Η Εθνική μας ομάδα πήρε το προβάδισμα πολύ γρήγορα στο παιχνίδι με τη Γερμανία. Ο Kωνταντίνος Κωστούλας με…...