Viral

“Κάνατε τη μεγαλύτερη ”κλοπή” – “Χαμός” με Πικέ και Κασίγιας!

Ζεράρ Πικέ και Ίκερ Κασίγιας έβγαλαν από μέσα τους μερικά από αυτά που δεν μπορούσαν να πουν όσο βρίσκονταν στο χορτάρι.

Ο Ίκερ Κασίγιας εκπροσωπώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζεράρ Πικέ όντας στην Μπαρτσελόνα. Οι δυο τους έδωσαν μια εκπληκτική μάχη.

Ο “Άγιος Ίκερ” έσπευσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης να απαντήσει στο σχόλιο του Καταλανού κεντρικού αμυντικού στο οποίο ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάντοτε την εύνοια της διαιτησίας αλλά και την στήριξη της UEFA, λέγοντας ότι η Μπαρτσελόνα έχει πραγματοποιήσει ως ομάδα τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική “κλοπή” στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και του Champions League.

“Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πάντα η ομάδα που ωφελούνταν περισσότερο από τους διαιτητές” είπε ο Πικέ, με τον Κασίγιας να απαντά:

 

“Όχι, όχι. Μια ομάδα δεν πήρε πέναλτι ή κόκκινη κάρτα σε 2 χρόνια. Οι αντίπαλοι δεν έφτασαν ποτέ στην περιοχή όταν παίζατε το τίκι-τάκα;”

 

Ο Κασίγιας αναφερόταν στον περίφημο ημιτελικό του Champions League το 2009 ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μπαρτσελόνα στο Στάμφορντ Μπρίτζ. Ένα παιχνίδι όπου οι Καταλανοί είχαν αρκετά υπέρ τους σφυρίγματα και τελικά πήραν την πρόκριση χάρη στο “χρυσό” γκολ του Ινιέστα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ