Ατρόμητος

Και επίσημα… Περιστεριώτης ο Αγκιμπού!

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό, για το επόμενο εξάμηνο.

Ο Αγκιμπού βρισκόταν εκτός πλάνων του Μίτσελ το τελευταίο διάστημα και μέτρησε φέτος 11 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα των “ερυθρολεύκων” και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (σκόραρε στο καλοκαιρινό 2-2 της Μπρατισλάβας).

Αν και εξέφρασαν ενδιαφέρον πολλές ομάδες του εξωτερικού, όπως η Άντερλεχτ, η Σταντάρ Λιέγης και η Χέρτα, τελικά δεν προχώρησε το θέμα, με τον Ατρόμητο να τον ανακοινώνει με δανεισμό.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

 

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 20 Μαΐου του 2001 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

 

Ο πρώτος σύλλογος που τον εμπιστεύθηκε στην Ευρώπη ήταν η Λιλ και από εκεί, το 2021, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ο οποίος τον εμπιστεύθηκε άμεσα στις βασικές επιλογές της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός

“Θέλω πρώτα από όλα να χαιρετήσω τους φίλους του Ατρόμητου, γιατί είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου και ήθελα πολύ να παραμείνω στην Ελλάδα και ειδικότερα για τον Ατρόμητο. Χαίρομαι πολύ για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και για το γεγονός ότι έγινε αυτό που ήθελα, ερχόμενος εδώ. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές τον Ατρόμητο και ξέρω ότι είναι μια δυνατή ομάδα, που ξέρει πάντα να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους του, με τους στόχους του να είναι υψηλοί.

 

Σε αυτό θέλω να βοηθήσω και εγώ, καθώς έχω μεγάλο κίνητρο και… πείνα να παίξω ποδόσφαιρο και με αυτόν τον τρόπο εύχομαι να βοηθήσω τον Ατρόμητο να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο φετινό πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι είμαι λίγες ώρες στο Περιστέρι, είμαι εντυπωσιασμένος από τις προπονητικές εγκαταστάσεις που μπορούν να συγκριθούν με αυτές των κορυφαίων συλλόγων και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι άμεσα στη διάθεση του προπονητή μου και εύχομαι μαζί με τη στήριξη των οπαδών μας, τους οποίους γνωρίζω από τις φορές που έχω παίξει στο Περιστέρι, να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας”.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...