Εθνική Νεανίδων (U19)

Ηττήθηκε από τη Σερβία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της Σερβίας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο Στάδιο Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη συμμετοχή τους στην 2η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 2023.

Στο 20ο λεπτό η Γιαννακά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από θέση τετ α τετ και στο 24ο λεπτό η Γρίβα έδιωξε σωτήρια το σουτ της Μάτεγιτς από το σημείο του πέναλτι. Στο 44ο λεπτό η Στόκιτς πάσαρε στην Μάτεγιτς η οποία πέρασε την Γρίβα και σημείωσε το 1-0 για την Σερβία. Στο 57΄η Χαλατσογιάννη μπήκε στη περιοχή με έξοχη ατομική ενέργεια αλλά το σουτ της έδιωξε σε κόρνερ η Σκάντρο.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και πάλι την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 11:00 στο Στάδιο Νέας Σμύρνης, στη δεύτερη φιλική τους αναμέτρηση ενόψει της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 τον προσεχή Απρίλιο.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στις Εθνικές Ομάδες Νεανίδων της Ελλάδας και της Σερβίας στο Στάδιο Νέας Σμύρνης παρακολούθησε και η αποστολή της Εθνική Γυναικών, η οποία αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Αλέξανδρου Κατηκαρίδη.

Η σύνθεση της Εθνικής

Γρίβα, Γεωργουλά, Γκούνη, Κοκμοτού, Γιαννακά, Γκούλντεν (63′ Μπριάνα), Κωστοπούλου (82′ Τριανταφύλλου), Νταρζάνου (63΄Πλακιά), Καρυπίδη (46′ Παυλοπούλου), Ραπάννη (15′ Στεργιούλη), Χαλατσογιάννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα έχει τον “μάγο” της στη Λα Μάσια!

Η Λα Μάσια δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει.Την τελευταία...

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα για την Αλ Νάσρ του Ρονάλντο!

Σκοτεινά σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από την Αλ Νασρ,...

Αποχώρησε νεαρός της U17 του ΟΦΗ για νέο προορισμό!

Ο ΠΟΑ Β' εμπλουτίζει το ρόστερ του με έναν...

Στο “έβερεστ” του Κόσμου η Εθνική Ομάδα Πόλο!

Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια κόσμου στο υδατοσφαίριση.Στον τελικό του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ