Σάββατο, 27/07/24
ΑΕΚ (U19)

Ήττα στο Βέλγιο για την ΑΕΚ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η ομάδα U19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 5-0 από την αντίστοιχη της Γκενκ στον τέταρτο αγώνα της για το AL ABTAL INTERNATIONAL CUP που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο στις εγκαταστάσεις της βελγικής ομάδας.

Η ΑΕΚ πήγε στο Βέλγιο με απουσίες και με τον προπονητή Γενναίο Καραχάλιο να είναι υποχρεωμένος να κάνει την απαραίτητη διαχείριση, αφού η ομάδα έχει “βγάλει” ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα τον τελευταίο μήνα με αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας και επιπλέον ετοιμάζεται για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα Super League U19. Απέναντι στην Γκενκ που έχει φτάσει στη φάση των 16 του UEFA YOUTH LEAGUE, η ελληνική ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα (το ημίχρονο έληξε με 1-0) και το σκορ “ξέφυγε” προς το τέλος, όταν πια η κούραση είχε καταβάλλει εμφανώς τους παίκτες της ΑΕΚ.

Το ζητούμενο, βέβαια, σε ένα τόσο σημαντικό για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τουρνουά προσομοίωσης επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η συγκομιδή εμπειριών μέσα από τις συναντήσεις με τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Πρέπει να τονιστεί, άλλωστε, ότι η ομάδα U19 της ΑΕΚ απαρτίζεται, βάσει στρατηγικού σχεδιασμού, κυρίως από παιδιά γεννημένα το 2005 και το 2006, αν και το έτος γέννησης που αποτελεί το όριο ηλικίας για τη σεζόν 2022-23 στη Super League U19 είναι το 2004. Στον τελευταίο αγώνα θα τεθεί αντιμέτωπη με τους White Future Falcons στις 8/3/2023 στο Σεραφείδειο.

Η σύνθεση της ΑΕΚ:

Μαρίνης (60′ Ι. Παπανικολόπουλος) Νίνος, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος (60′ Κοσίδης) Χατζηνικολάου, Γεωργόπουλος (60′ Μαρούτσης) Δημητριάδης (69΄Κυρσανίδης) Κρουσελνίτσκι, Βασίλας (60′ Γεωργέας) Ανδρικόπουλος, Κοντορουχάς (55′ Γ. Παπανικολόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...