Κυριακή, 08/09/24
Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα κατηγορείται για… χρηματισμό διαιτητή!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Σχέσεις της Μπαρτσελόνα με… διαιτητή ήρθε στο “φως” της δημοσιότητας!

Η εισαγγελία της Βαρκελώνης, ερευνά την εταιρία DASNIL 95 SL, η οποία ανήκει στον πρώην διαιτητή, Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιρα για διαφθορά, καθώς φέρεται να έλαβε ένα μεγάλο ποσό από την Μπαρτσελόνα από το 2016 έως και το 2018.

Η διοίκηση Μπαρτομέου είχε καταβάλει 1.400.000 ευρώ στην εταιρεία DASNIL 95 η οποία είναι ιδιοκτησίας του τότε αντιπροέδρου της τεχνικής επιτροπής των διαιτητών, Ενρίκεζ Νεγκρέιρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μπλαουγκράνα φέρεται να πλήρωναν τον Νεγκρέιρα προκειμένου να παίρνουν πληροφορίες για κάθε διαιτητή που θα ορίζεται σε αναμέτρηση τους.

Τα χρήματα δόθηκαν σε εταιρεία του, ενώ εκείνο το διάστημα ήταν αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής διαιτησίας της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Τα χρήματα αυτά δόθηκαν σε τρία μέρη και η τελευταία πληρωμή συμπτωματικά την περίοδο που άφησε τα καθήκοντά στην επιτροπή διαιτησίας.

Ο πρώην διαιτητής στην απολογία του ανέφερε ότι η υπηρεσία που παρείχε είναι συμβουλές προς τους παίκτες για το πώς να συμπεριφέρονται στους διαιτητές. Η έρευνα της Εισαγγελίας σχετίζεται με έλεγχο του Δημοσίου για παρατυπίες στη φορολογία των τριών προαναφερθέντων ετών, καθώς ο πρώην διαιτητής δεν προσκόμισε κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι παρείχε υπηρεσίες στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μπαρταμέου τόνισε ότι η παροχή αυτών των χρημάτων κόπηκε το 2018 στο πλαίσιο της πολιτικής για μείωση των εξόδων. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας η ομάδα ξόδευε ήδη χρήματα για αυτές τις υπηρεσίες, κάτι που ισχυρίστηκαν και πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Παράλληλα ο πρώην διαιτητής, μιλώντας στο Cadena SER ανέφερε ότι δεν προσέφερε ποτέ εύνοια στην Μπαρτσελόνα και η δουλειά του ήταν να προσφέρει μόνο υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα.

 

 


 

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...