ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά… τον Βιτάο!

Η Ένωση το καλοκαίρι έκανε καλές κινήσεις, ωστόσο μια από αυτές που δεν έγιναν ήταν αυτή του Βιτάο.

Όπως γράφει η “Ώρα”, στην ΑΕΚ δεν διέγραψαν τον Βιτάο από την ατζέντα τους. Παρότι οι συζητήσεις με την Σαχτάρ το περασμένο καλοκαίρι δεν έστειλαν τον 22χρονο στόπερ με “φύλλο πορείας” στα Σπάτα και παρότι πρόκειται για μία περίπτωση που εξακολουθεί να περιέχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας με επίκεντρο την προοπτική μεταγραφής του εν λόγω ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ.

Ο Βιτάο “πατώντας” στην ειδική ντιρεκτίβα της FIFA για τους ξένους παίκτες που αγωνίζονται στην εμπόλεμη ζώνη Ρωσίας- Ουκρανίας, επέστρεψε στη Βραζιλία το περασμένο καλοκαίρι και αγωνίζεται ως δανεικός (μέχρι το τέλος της σεζόν) στην Ιντερνασιονάλ.

Στο Πόρτο Αλέγκρε ορμώμενοι από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, έχουν ως στόχο και κινούνται για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Σαχτάρ. Η ΑΕΚ από την άλλη θα προσπαθήσει να… αποτρέψει μια τέτοια μεταγραφή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα υπάρξει επαφή.

Από την άλλη ο νεαρός “καίγεται” να παίξει στην Ευρώπη, περισσότερο από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει νεαρό Βόσνιο αμυντικό!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύση στο κέντρο της άμυνας μετά...

Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Γιώργος Κούτσιας!

Ο Γιώργος Κούτσιας συνεχίζει να γράφει κεφάλαια σε διαφορετικές...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να στηριχθεί σε δυο μεγάλα ταλέντα!

Δύο νεαροί παίκτες της ακαδημίας του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει...

Ξεχωρίζει στην Ολλανδία ο νεαρός Κουτσίδης και… υπάρχει ενδιαφέρον!

Ο Ισίδωρος Κουτσίδης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ