Πανιώνιος

Επέστρεψε… νεαρό του ο Πανιώνιος!

Ο νεαρός Άκης Μίχος πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα του, μετά από ένα διάστημα απουσίας του.

Ο 22χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από τον “Ιστορικό” και φόρεσε ξανά τα χρώματα της ομάδας του, ύστερα από ένα πέρασμα από την Ερμιονίδα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, ήδη έχει κάνει το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα, συμβάλοντας στην επικράτηση επί του ΑΠΣ Πάτραι (1-0) για την 11η αγωνιστική.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει (κάλλιο αργά παρά… ποτέ) την επιστροφή του Άκη Μίχου στην ομάδα μας. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στον Πανιώνιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με εξαίρεση το τελευταίο εξάμηνο που αγωνίστηκε με την ομάδα της Ερμιονίδας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Άκη και πάλι στην οικογένεια μας!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρντόσο δίνει ρόλο σε δυο Πορτογάλους στην Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Ο Αντόνιο Μιγκέλ Καρντόσο δεν χάνει χρόνο. Λίγες μέρες...

“Ματιές” σε νεαρό της Βαλένθια κάνει η ΑΕΚ!

Ένα νέο όνομα από την Ισπανία εμφανίζεται στη μεταγραφική...

Νεαρός του Παναθηναϊκού φόρεσε τη φανέλα της Παλαιστίνης!

Διεθνείς παραστάσεις με την Εθνική Νέων της Παλαιστίνης απέκτησε...

Με ποσό – ρεκόρ ο Τζόλης μετακομίζει στο Λονδίνο!

Η Άρσεναλ και η Κλαμπ Μπριζ τα βρήκαν για...

Το οργανόγραμμα των Ακαδημιών του Αστέρα!

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Αστέρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ