Πανιώνιος

Επέστρεψε… νεαρό του ο Πανιώνιος!

Ο νεαρός Άκης Μίχος πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα του, μετά από ένα διάστημα απουσίας του.

Ο 22χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από τον “Ιστορικό” και φόρεσε ξανά τα χρώματα της ομάδας του, ύστερα από ένα πέρασμα από την Ερμιονίδα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, ήδη έχει κάνει το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα, συμβάλοντας στην επικράτηση επί του ΑΠΣ Πάτραι (1-0) για την 11η αγωνιστική.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει (κάλλιο αργά παρά… ποτέ) την επιστροφή του Άκη Μίχου στην ομάδα μας. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στον Πανιώνιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με εξαίρεση το τελευταίο εξάμηνο που αγωνίστηκε με την ομάδα της Ερμιονίδας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Άκη και πάλι στην οικογένεια μας!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο ΟΦΗ επιλέγει να δώσει βάση στις ακαδημίες”!

Με ξεκάθαρο μήνυμα και σαφή φιλοσοφία ξεκίνησε η νέα...

Στον Παναιτωλικό ο Προδρομίτης!

Ο Παναιτωλικός απέκτησε έναν αμυντικό με γνώση της κατηγορίας...

“Πάτησαν” γήπεδο για τη νέα σεζόν οι U19 και U17 του ΟΦΗ!

Η Elite Ακαδημία του ΟΦΗ μπαίνει σε ρυθμούς νέας...

Η Νίκη Βόλου πήρε νεαρό του ΠΑΟΚ – Ανακοινώθηκε!

Η Νίκη Βόλου δεν περιορίζεται μόνο σε έμπειρες προσθήκες....

Ο Καρέτσας βρίσκεται κοντά στο να… κλείσει στη Bundesliga!

Το θρίλερ για το μέλλον του Κωνσταντίνου Καρέτσα συνεχίζεται...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ