Πανιώνιος

Επέστρεψε… νεαρό του ο Πανιώνιος!

Ο νεαρός Άκης Μίχος πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα του, μετά από ένα διάστημα απουσίας του.

Ο 22χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από τον “Ιστορικό” και φόρεσε ξανά τα χρώματα της ομάδας του, ύστερα από ένα πέρασμα από την Ερμιονίδα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, ήδη έχει κάνει το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα, συμβάλοντας στην επικράτηση επί του ΑΠΣ Πάτραι (1-0) για την 11η αγωνιστική.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει (κάλλιο αργά παρά… ποτέ) την επιστροφή του Άκη Μίχου στην ομάδα μας. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στον Πανιώνιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με εξαίρεση το τελευταίο εξάμηνο που αγωνίστηκε με την ομάδα της Ερμιονίδας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Άκη και πάλι στην οικογένεια μας!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Διπλό” στην Τρίπολη για τον Ολυμπιακό!

Νίκη για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη, όπου επικράτησε με...

“Σαρωτική” εμφάνιση για την U17 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα του ΟΦΗ, επικρατώντας...

Πήρε το τρίποντο στον Βόλο ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος έφυγε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

Διπλό στην Κρήτη και… πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Κρήτη και επικράτησε με 4-1...

Τρομερή Λάρισα πέρασε με… τετάρτη από τον Άρη!

Η Λάρισα πέρασε από την έδρα του Άρη, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ