Πανιώνιος

Επέστρεψε… νεαρό του ο Πανιώνιος!

Ο νεαρός Άκης Μίχος πήρε ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα του, μετά από ένα διάστημα απουσίας του.

Ο 22χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από τον “Ιστορικό” και φόρεσε ξανά τα χρώματα της ομάδας του, ύστερα από ένα πέρασμα από την Ερμιονίδα.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, μάλιστα, ήδη έχει κάνει το ντεμπούτο του με τα κυανέρυθρα, συμβάλοντας στην επικράτηση επί του ΑΠΣ Πάτραι (1-0) για την 11η αγωνιστική.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει (κάλλιο αργά παρά… ποτέ) την επιστροφή του Άκη Μίχου στην ομάδα μας. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στον Πανιώνιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με εξαίρεση το τελευταίο εξάμηνο που αγωνίστηκε με την ομάδα της Ερμιονίδας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Άκη και πάλι στην οικογένεια μας!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ταλέντο του Ηρακλή ετοιμάζεται για… αποχώρηση ξανά!

Έτοιμος να φύγει ξανά δανεικός από τον Ηρακλή σε...

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα για την U15 ο Βόλος!

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Σβεντζούρης αποχαιρέτησε την Ακαδημία του ΠΑΟ...

Ιταλικό μεγαθήριο κάνει… όνειρα για τον Μανδά!

Ο Χρήστος Μανδάς ξανάμπηκε στο radar της Γιουβέντους και...

Επένδυσε σε νεαρό ταλεντάκι η ΑΕΚ!

Ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον έκανε η ΑΕΚ,...

“Φυσική εξέλιξη η μεταγραφή του Κωνσταντέλια”!

Ο Γιώργος Κούδας, ο ποδοσφαιριστής που έχει ταυτίσει όσο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ