Ολυμπιακός Ακαδημία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Το απόγευμα της Τετάρτης (22/2) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Ακαδημία του Ολυμπιακού, στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη.

Το “παρών” έδωσαν ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Τεχνικός Διευθυντής και Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Ζοζέ Ανιγκό, ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Διευθυντής της ομάδας U23, κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος και Εταιρικής Επικοινωνίας, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο προπονητής της πρώτης ομάδας, κ. Μίτσελ, αλλά και φυσικά όλοι οι αθλητές και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής.

Αρχικά, ο Διευθυντής του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη κ. Σπύρος Παππάς, καλωσόρισε όλους όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος έστειλε τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για το όραμά του και τον τρόπο που λειτουργεί η Ακαδημία.

 

 

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Δουλειά, σοβαρότητα και πάθος. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και να εκπληρώσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Ευχαριστώ όλο το επιτελείο αθλητικό και διοικητικό γιατί όλοι δουλεύουν με επαγγελματισμό. Ευχαριστώ και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη γιατί η ακαδημία είναι το δικό του όραμα και έχει δώσει στην ακαδημία μας όλα τα εφόδια για να δουλεύει όπως πρέπει”

 

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, έδωσε τις δικές του συμβουλές στα παιδιά για τη “συνταγή” της επιτυχίας:

“Πρέπει να είστε περήφανοι στον Ολυμπιακό. Να σας πω ότι υπάρχει ένας δρόμος για να φτάσετε στον στόχο σας. Για να φτάσετε στην τελειότητα. Κάθε μέρα πρέπει να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεσαι καλύτερος, μέσα από τους προπονητές σας και τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Ο Ολυμπιακός ξέρετε ότι σας προσφέρει όλα τα εργαλεία.

 

Είναι μεγάλη ομάδα γιατί είναι πετυχημένη κάθε χρόνο σε όλα τα επίπεδα. Όταν μαθαίνετε κάτι, να προσπαθείτε να το τελειοποιείτε, αυτό είναι το DNA μας. Όλες οι οδηγίες που σας δίνουν οι προπονητές σας είναι οι σωστές οδηγίες. Όσο είστε εδώ, πρέπει να ακολουθείτε τον σωστό δρόμο για να βελτιώνεστε. Ό,τι σας μαθαίνουμε είναι για να ξέρετε τι εκπροσωπείτε εδώ. Για να φτάσετε στην πρώτη ομάδα θα πρέπει να αφομοιώσετε και να αναπτύξετε όλες τις πληροφορίες που παίρνετε καθημερινά”

 

 

Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι εξής:

U23: Ισίδωρος Κουτσίδης
U19: Μιλτιάδης Πετρόπουλος
U17: Ηλίας Παναγάκος
U16: Ηλίας Γιωτόπουλος
U15: Φάμπιο Νουχάι
U14: Παναγιώτης Μαγκλογιάννης
U12: Θανάσης Φλέγκας
U11: Θοδωρής Καβαλάρης
U10: Βαγγέλης Σφήκας

Προσωπικό:
Γιάννης Ποταμιάνος
Γρηγόρης Κωνσταντακόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...