Πέμπτη, 25/04/24
Χανιά (U19)

Έκοψαν την… πίτα τους στην U19 των Χανίων!

Η U19 των Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, για τη νέα χρονιά.

Την πίτα ανέλαβε να κόψει ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Παπαδάκης, με τους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί να είναι οι Κώστας Σκοπελίτης και Μανώλης Πατεράκης που πήραν και από ένα δώρο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χανίων:

“Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Χανιά έκοψε χθες, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

 

Η μικρή γιορτή στήθηκε στο γήπεδο του Βαρυπέτρου αμέσως μετά την προπόνηση, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας. Εκ μέρους της διοίκησης παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κος Γιώργος Ξηρουχάκης ο οποίος ευχήθηκε στους νεαρούς παίκτες του Συλλόγου μας, καλή χρονιά και πολλές επιτυχίες.

 

Την πίτα ανέλαβε να κόψει ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Παπαδάκης ο οποίος με τη σειρά του έστειλε θερμές ευχές στους ποδοσφαιριστές του για ένα εποικοδομητικό νέο έτος , με υγεία και νίκες. Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Κώστας Σκοπελίτης και Μανώλης Πατεράκης που κέρδισαν από ένα δώρο.

 

Από την γιορτή δεν έλειψαν φυσικά και οι μεζέδες της ψησταριάς με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν ένα πλούσιο δείπνο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...