Αγγλία

“Είναι φαινόμενο, θα ήθελα να παίζει για τη Νορβηγία”!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Κιλιάν Μπαπέ θεωρούνται εδώ και καιρό οι “νέοι GOATs”, δηλαδή οι… κληρονόμοι της αιώνιας “διαμάχης” των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή των τελευταίων δεκαετιών (αν όχι όλων των εποχών).

Μεταξύ των δύο πάντως φαίνεται να υπάρχει μόνο σεβασμός, τουλάχιστον από την πλευρά του Νορβηγού, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να αποκαλεί τον Γάλλο “φαινόμενο” για όσα έχει ήδη πετύχει στην καριέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Canal+, ο Χάαλαντ δήλωσε:

“Υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί παίκτες και ο Κιλιάν είναι ένας από αυτούς. Είναι τόσο δυνατός. Οι Γάλλοι είναι τόσο τυχεροί που παίζει για τη Γαλλία. Θα ήθελα να παίξει για τη Νορβηγία προφανώς, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Αλλά ναι, είναι ένας απίστευτος παίκτης”

 

“Είναι τόσο γρήγορος, τόσο δυνατός και το κάνει εδώ και τόσα χρόνια. Τι είναι; Δύο χρόνια μεγαλύτερος από μένα; Είναι τρελό. Μερικές φορές πρέπει να λες στον εαυτό σου ότι έχει ακόμα δέκα χρόνια να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι φαινόμενο”, πρόσθεσε.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε ταλέντο από τη… Λάρισα!

Άλλο ένα ταλέντο από τη Λάρισα χτυπά την πόρτα...

“Παίζει” για να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Τζίμας!

Ο Στέφανος Τζίμας θα μπορούσε να φορέσει ξανά τα...

Σημαντική πρωτοβουλία για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Αθλητισμός και αλληλεγγύη ενώθηκαν την Κυριακή 26 Απριλίου στο...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Έφυγε με τρίποντο από τον Βόλο ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 3-1,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ