ΠΑΟΚ (U19)

“Εμπιστοσύνη στο πλάνο μας, αυτός είναι ο στόχος μας”!

Ο Στέλιος Μαλεζάς αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, αλλά και την φετινή προσπάθεια.

[irp posts=”210098″ ]

Αναλυτικά τα όσα είπε στο PAOK24:

“Είχαμε εμπιστοσύνη στο πλάνο μας, δεν τη χάσαμε καθόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτό αποδείχθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, είμαι ευχαριστημένος και από τη σημερινή τους προσπάθεια και για την προσπάθεια που κάνουν από την αρχή της σεζόν.

 

Μακάρι αυτή η νίκη να αποτελέσει την αρχή για ακόμα καλύτερους αγώνες στη συνέχεια, είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας, πρέπει να κοιτάμε και προς τα πίσω καθώς είχαμε αρκετές δυσκολίες, τις οποίες προσπεράσαμε“.

 

Σε ότι αφορά το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου, από τη στιγμή που αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τους Πειραιώτες;

“Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, μακάρι να είχαμε μία πιο μεγάλη διαφορά. Ο βασικός μας στόχος , ο στόχος των ακαδημιών είναι να φτιάχνουμε ποδοσφαιριστές. Από την Κ6 έως την Κ19, να δημιουργούμε έτοιμους ποδοσφαιριστές, όσο πιο έτοιμους γίνεται, ώστε τα παιδιά να έχουν τις τακτικές γνώσεις και την υποδομή να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην πρώτη ομάδα, όταν κληθούν σε αυτή.

 

Οι νίκες βέβαια, αποτελούν ζητούμενο και έρχονται ως επιβράβευση και ανταμοιβή για τον τρόπο που τα παιδιά δουλεύουν και κοπιάζουν”

είπε ο Στέλιος Μαλεζάς, που σε ότι αφορά το πως προετοιμάζονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές για “μεγάλα” παιχνίδια, αποκρίθηκε:

“Δεν νομίζω πως κάνουμε κάτι ιδιαίτερο εμείς. Τα παιδιά έχουν την νοημοσύνη να καταλάβουν πόσο σημαντικά είναι όλα τα παιχνίδια. Είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, είτε παίζεις με τη Λαμία. Εμείς απλά πρέπει να είμαστε δίπλα τους για να τους βοηθάμε στην όλη διαδικασία“.

 

Τέλος, στο κατά πόσο επηρεάζει την ομάδα το γεγονός πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παίκτες της “ανεβαίνουν” στον ΠΑΟΚ Β ή “κατεβαίνουν” από τον ΠΑΟΚ Β, είπε:

“Το αν επηρεάζεται η ομάδα θετικά ή αρνητικά, εξαρτάται από τους παίκτες που κατεβαίνουν. Αν θέλουν να κατέβουν, τότε η ομάδα επηρεάζεται θετικά. Όταν δεν θέλουν, επηρεάζεται αρνητικά. Ευτυχώς εμείς βιώνουμε το πρώτο. Αρέσει στα παιδιά να είναι εδώ και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Βοηθιέται το κλίμα της ομάδας αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ το έργο μας γίνεται ευκολότερο.

 

Ο ΠΑΟΚ Β είναι ένα σκαλί πιο πάνω, πιο πάνω μετά είναι η πρώτη ομάδα. Τα παιδιά ωριμάζουν όταν ανεβαίνουν ομάδα και όταν κατεβαίνουν σε εμάς από τη μία βοηθάνε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αλλά και παίρνουν βοήθειες από αυτούς για να δείξουν το ταλέντο τους“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...
ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...