Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ / ΑΕΚ

“Δικέφαλο” ενδιαφέρον για νεαρό Κολομβιανό!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τσεκάρουν τον 20χρονο Κέβιν Μαντίγια (γεννημένος στις 22/05/2003) της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε.

Σε δημοσίευμα τονίζεται ότι ο 20χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ, με ύψος 1,85, απασχολεί ελληνικό σύλλογο κι ότι έγινε πρόταση στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε στην οποία ανήκει, ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Προσφορά εκατομμυρίων από το ελληνικό ποδόσφαιρο για τον Κολομβιανό παίκτη Κέβιν Μαντίγια που απέρριψε η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε.

 

Ο κεντρικός αμυντικός παίζει με την Κ20 της Κολομβίας, έχει πέντε συμμετοχές στο τουρνουά Κ20 της Νοτίου Αμερικής και φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

 

Ένας από τους καλύτερους παίκτες για την ομάδα της Κολομβίας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος Κ20 Νοτίου Αμερικής ήταν ο Κέβιν Μαντίγια. Κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, η οποία απέρριψε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ από ελληνικό σύλλογο για το κλείσιμο της χειμερινής αγοράς στην Ευρώπη. Προς το παρόν, ο ποδοσφαιριστής παραμένει συγκεντρωμένος στην ομάδα του .

 

Τις πληροφορίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος της Win Sports, Felipe Sierra, ο οποίος αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του συλλόγου που έκανε την προσφορά, ήταν γνωστό ότι θα προερχόταν από έναν από τους σημαντικότερους της ελληνικής Super League όπως π.χ. ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ή ΑΕΚ.Αθήνας. Ο Μαντίγια έχει παίξει περισσότερους από 40 αγώνες ως επαγγελματίας μεταξύ της ομάδας της Κολομβίας και της Independiente Santa Fe.

 

Ο Κέβιν είναι ένας από τους τρεις παίκτες της κολομβιανής ομάδας που έχουν παίξει όλα τα λεπτά στα πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής στο Κ20 της Νότιας Αμερικής. Στη σύντομη, αλλά πολλά υποσχόμενη καριέρα του, συγκέντρωσε μόλις ένα γκολ και ήταν βασικός για την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε το 2022, παίζοντας 26 παιχνίδια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...