Παρασκευή, 12/12/25
Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025
Ολυμπιακός

Δεν αλλάζει ο… Μίτσελ στο Κύπελλο – Τα “γάντια” στον Τζολάκη!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Τζολάκης ετοιμάζει τα γάντια του για το Κύπελλο!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει ότι δεν θα αλλάξει το σκεπτικό του, για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου και έτσι ο νεαρός πορτιέρε αναμένεται να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα.

Όπως γράφει το Φως, ο Τζολάκης μπορεί να έχει παίξει βασικός στις ήττες από ΠΑΟΚ στο Φάληρο και ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ο Μίτσελ τον εμπιστεύεται.

Το έχει πει και δημόσια ο κόουτς ότι ο νεαρός πορτιέρε θα παίζει στο Κύπελλο. Έτσι αυτός είναι το φαβορί να αγωνιστεί και την Τετάρτη με την ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 και ο επαναληπτικός θα φέρει αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά όχι στο τέρμα, καθώς ο νεαρός Τζολάκης έχει αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια της διοργάνωσης.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις της Εθνικής Προπαίδων (U15) για την Πορτογαλία!

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για Τουρνουά στην Πορτογαλία,...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

Κλήρωσε για την Εθνική Παίδων στο EURO U17!

Τους αντιπάλους της στον δεύτερο προκριματικό γύρο του U17...

Οριστικά εκτός Youth League και ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από το...

Το σωστό γεύμα κάνει τη μισή δουλειά στην προπόνηση!

Η βέλτιστη απόδοση αντοχής στους αθλητές απαιτεί προσεκτική εξέταση της πρόσληψης θρεπτικών συστατικών ώστε να διασφαλίσουν στον αθλητή τις πλήρως μεταβολικές ανάγκες των κυττάρων του μυικού και του νευρικού συστήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ