Παναθηναϊκός Β'

“Χάνει” τον Μπιλάλ ο Παναθηναϊκός!

Μπιλάλ και Παναθηναϊκός θα “ζήσουν”… χωριστά για ένα διάστημα, καθώς ο νεαρός βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων της Αιγύπτου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κλήθηκε από την χώρα του, για να φορέσει το Εθνόσημο στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα Νέων.

Κάπως έτσι ο νεαρός δεν θα βοηθήσει το “Τριφύλλι”, από τις 18 Φλεβάρη μέχρι και τις 12 Μαρτίου, καθώς οι εμφανίσεις του με την ομάδα τον έφεραν στις πρώτες επιλογές της Αιγύπτου.

Ο 19χρονος επιθετικός ήταν στα ονόματα που επέλεξε ο Μαχμούντ Γκαμπέρ και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Αίγυπτο να κατακτήσει το τρόπαιο για 4η φορά στην Ιστορία της μετά το 1991, το 2003 και το 2013.

H Αίγυπτος βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Μοζαμβίκη, Νιγηρία και Σενεγάλη και το πρώτο παιχνίδι της είναι προγραμματισμένο στις 19 Φεβρουαρίου κόντρα στη Μοζαμβίκη.

 




 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ