Αγγλία

Από… Ισπανία ο αντί – Πότερ στην Τσέλσι!

Ο Γκρέιχαμ Πότερ είναι στον “αέρα” με την Τσέλσι, καθώς η κακή εικόνα της ομάδας τον έχουν… υπό ατμών.

Κάπως έτσι στην Αγγλία γράφουν για τους πιθανούς αντικαταστάτες του, που δεν αποκλείεται να δούμε, αν συνεχίσει η κατάσταση αυτή στη Τσέλσι.

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του Λουίς Ενρίκε!

Ο Ισπανός προπονητής αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από την Εθνική ομάδα της χώρας του, μετά το Mundial. Έτσι, είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή και όπως αναφέρει το”Fichajes”, η περίπτωσή του είναι μια από αυτές που απασχολούν τους μπλε του Λονδίνου.

Από την άλλη, φαβορί για να πάρει την θέση του Πότερ είναι φυσικά ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος είναι χωρίς ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Από την άλλη μια λύση είναι και ο Μπρένταν Ρότζερς, που είχε μια διετία στον πάγκο της δεύτερης ομάδας, την περίοδο 2006-2008.

Πιο δύσκολες περιπτώσεις φυσικά είναι αυτές του Σιμεόνε και του Ζιντάν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

Νίκη για Λεβαδειακό – Ανακοίνωση κατά διαιτητών από Παναιτωλικό!

Ένταση είχε το παιχνίδι στη Λιβαδειά, ανάμεσα σε Λεβαδειακό...

Ο Ατρόμητος πήγε στην Καλαμάτα και έφυγε με τρίποντο!

Ο Ατρόμητος πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ